Essence || Kajal Pencils

Voor het artikel van vandaag heb ik vier kleuren oogpotloden getest. Deze zijn van de kajal pencils lijn van Essence. Ben je benieuwd wat ik van deze oogpotloden vind? Kijk dan snel verder!

Ik vind het erg fijn om oogpotlood te dragen op mijn onderste wimperrand. En daarom laat ik vandaag vier kleuren oogpotlood zien van het merk Essence.

Ik draag oogpotlood vrijwel iedere dag en vind het dan ook een fijn extraatje voor mijn ooglook. Ik gebruik niet superveel, maar ik vind het toch net even wat meer diepte geven aan mijn ogen. Wat ik een heel mooi effect vind.

Dit zijn de vier kleuren die ik ga reviewen vandaag:

Een zwarte, een grijze, een donkerblauwe en een groenige/lichtblauwe kleur.

Ik vind het fijn om een donkere kleur te dragen zoals zwart of grijs. Maar deze donkerblauwe en blauwgroene kleur vind ik ook supermooi!

Ik heb de oogpotloden even op mijn arm geswatcht om te laten zien hoe de kleur er op je huid uit ziet. Van links naar rechts: grijs (nr. 15 behind the scenes), blauwgroen (nr. 25 feel the marti-time), donkerblauw (nr. 26 beach bum) & zwart (nr. 01 black)

Zoals je op de bovenstaande foto kunt zien zijn de oogpotloden erg gepigmenteerd. Wat ik ook erg fijn vind aan deze oogpotloden is dat ze makkelijk aanbrengen! En de prijs van de oogpotloden is ook heel cheap, dus nogal een meevaller.
Zoals je verder kunt zien zit er in de grijze, donkerblauwe en in de blauwgroene een lichte shimmer en is het zwarte oogpotlood mat. Dit vind ik ook wel leuk ter variatie. Dat er in het ene oogpotlood een glittertje zit en in de andere weer niet.
Ik gebruik iedere dag wel een van deze vier oogpotloden en kan ze iedereen aanraden. Zodra er een op is, koop ik ‘m meteen opnieuw. Ik kan niet zonder ze haha.

Kortom ben je op zoek naar mooie, goedkope oogpotloden die lang meegaan? Koop dan vooral een oogpotlood van Essence. Naast deze vier mooie kleuren, zijn er ook nog andere kleuren verkrijgbaar!

Voor €1,- te koop bij de Kruidvat in het Essence schap.

Dit was het dan, mijn review. Ik hoop dat je er iets aan hebt gehad!
Kuss x
Q: Wat is jouw favoriete oogpotlood?
 
Mail: daphnekissy@live.nl

3 gedachtes over “Essence || Kajal Pencils

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s