7 types op de huishoudbeurs

Hi, vandaag heb ik een lijstje voor je. Namelijk een lijstje van de 7 types die je altijd tegenkomt op de huishoudbeurs. Mij leek het leuk om hier een lijstje van te maken en deze met je te bespreken. Ik ben benieuwd of je een aantal types herkent!

Ik hoop dat je dit nieuwe soort artikel leuk vind, so let´s get started!!

Type nr. 1: de huisvrouw

Dit is het type dat eigenlijk verder niet veel nuttigs te doen heeft. Ze kijkt het hele jaar uit naar de huishoudbeurs. Want dit is voor haar dé kans om het nieuwste van het nieuwste huishoudapparaat te kopen. En op dat moment maakt het even niet uit dat ze vorig jaar zo’n zelfde apparaat heeft gekocht. En dat was toen natuurlijk ook het nieuwste van het nieuwste model…

Type nr.2: mannen die met hun vrouw mee móeten

Iedereen weet waarschijnlijk meteen wat ik bedoel. Het is een soort stereotype geworden. De mannen die per se mee moesten van hun lieftallige echtgenote. Om tassen te dragen, onnodig advies te geven en met een mega chaggie gezicht daar de hele tijd rondlopen. En als ze dan advies moeten geven, zeggen ze waarschijnlijk gewoon wat hun wederhelft wil horen, om maar zo snel mogelijk weer door te kunnen. Ik heb af en toe wel een beetje medelijden met ze.

Type nr.3: mensen zonder geduld

Je kent het wel, die mensen die je duwend  voorbijlopen als jij net even rustig ergens staat te kijken. En vragen ho maar! Ik denk dan altijd bij mezelf van je mag er best eventjes langs hoor, moeilijk he?! vragen.. Deze mensen heb je eigenlijk overal wel. Niet alleen op de huishoudbeurs.

Type nr.4: Oudere mensen

Even van te voren, I’m not judging. Ik heb gewoon respect voor deze mensen. Maar sommige zijn wel echt heel nadrukkelijk overal aan het kijken. En dan lopen ze niet 1 keertje langs dezelfde kraam, maar meerder malen. Ze hebben van alles in hun handen, maar kopen niets. En dan heb ik er af en toe wel eens moeite mee dat ze heel breed in de opening van de kraam gaan staan. Zodat er eigenlijk niemand anders op dat moment nog kan kijken naar wat er te zien valt bij die kraam. Daar kan ik eerlijk gezegd een beetje slecht tegen, een beetje ongeduldig… I know..

Type nr.5: De verkopers

Het stereotype verkoper. Loopt als een visman te schreeuwen over alle mensen en smeert je allemaal dingen aan waar je helemaal niet op zit te wachten. Toch zorgt hij er voor dat de grootste onzin nog aantrekkelijk lijkt. Ik kan meestal een beetje slecht tegen dit soort mensen. Meer omdat ik niet zo goed bestand ben tegen dit soort praatjes. Al begin ik het steeds beter te leren en doorzie ik hun plannen.

Type nr.6: Koopjesjagers

Die mensen die eerst alle kraampjes aflopen en als ze dan iets leuks zien. Kopen ze het sowieso niet meteen, ze zijn er zeker van dat er ergens anders op de beurs nog wel een goedkoper exemplaar te halen valt. Een typisch nederlands trekje, maar je kunt hierin ook overdrijven… Sommigen gaan wel heel ver om het zo goedkoop mogelijk binnen te slepen!

Type nr. 7: vrouwen op de make-up afdeling

Deze vrouwen willen alles testen en zijn helemaal vol van zichzelf. Aan zelfvertrouwen ontbreekt het zeker niet bij deze dames. De meeste ladies zijn dan ook niet al te vriendelijk. Ze nemen absoluut geen blad voor hun mond en zijn nogal gemeen. Ze gunnen je eigenlijk nog minder dan niks. Niet de meeste typetjes om tussen te lopen als je gewoon rustig op zoek bent naar make-up. Ook van deze meiden kan ik niet zeggen dat het mijn grootste vriendinnen zijn…

En dit waren de 7 types uit het lijstje van mensen die je tegen kan komen op de huishoudbeurs. Waarschijnlijk herken je er wel een aantal. Ik hoop dat je het leuk vond dat ik zo’n lijstje heb gemaakt. Als je het leuk zou vinden om meer van dit soort lijstjes te lezen, laat dan een reactie achter onder dit artikel.

Bye ❤

Q: Wat vindt jij van de huishoudbeurs?

Facebook: facebook.com/everydayagirlcode
Instagram: @fashionistadaphnie of @everydayagirlcode
Twitter: @daphnelippmann of @degirlcode
Mail: daphnekissy@live.nl

Een gedachte over “7 types op de huishoudbeurs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s