Lipcare stash

Vandaag geef ik je een kijkje in mijn stash. En niet zomaar een stash, namelijk mijn lipcare stash. In dit artikel laat ik je dus al mijn lipbalms en lipbutters zien! Dus ben je benieuwd welke lipcare producten in mijn stash zitten? Lees dan snel verder!

Deze lipproducten zitten in mijn stash:

Dit zijn alle producten uit mijn lipcare stash!

Links: 4 verschillende lipbalms van Maybelline (Baby lips). Rechts: 3 verschillende lipbalms van Labello.

Links: een Coca Cola cherry lip smacker. Rechts: 2 verschillende lipbutters van Nivea.

Laten we beginnen bij de lipbalms van Maybelline. Deze vier lipbalms zijn van de serie Baby Lips. Ik vind ze echt super fijn!! Ze zien er leuk en vrolijk uit. Ze ruiken lekker en als ik een van deze vier op mijn lippen heb word ik eigenlijk vanzelf al een stukje vrolijker. Ze verzorgen mijn lippen goed en dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Dit is een van de Baby Lips. Het is een roze kleur, die redelijk fel afgeeft. Dit ligt een beetje aan de mate waarop je de lipbalm op je lippen aanbrengt. De naam van deze roze lipbalm is Pink Punch.

Dit is een van de classic versies van de Baby Lips lijn. Deze geeft dan ook geen kleur af, maar deze heeft wel een extra ingrediënt wat zorgt voor extra hydratatie van de lippen. Daarom is de naam van deze lipbalm dan ook Hydrate.

Dit is een lipbalm van de special edition lijn van Baby Lips. De Dr. Rescue lijn. Deze lijn is nog meer gericht op het mooi houden van je lippen. Wat oorspronkelijk natuurlijk het doel is van een lipbalm.  Deze variant geeft geen kleur af, maar ruikt wel naar pepermunt. Too Cool is dan ook een goede naam voor deze lipbalm.

And last but not least, deze rode lipbalm. Deze geeft net zoals de roze variant kleur af. En ook bij deze ligt het aan de mate waarop je smeert, hoeveel kleur er vanaf komt. De naam van deze lipbalm is Cherry Me.

Dan gaan we nu door met de lipbutters van Nivea. Een van deze twee bleek achteraf gezien voor mij nogal een miskoop. De smaak leek me erg lekker, maar achteraf gezien bleek hij erg te stinken. Het klinkt een beetje suf, maar dan vind ik het meestal meteen een mega afknapper. En dat leidt er in dit geval toe dat ik deze eerste lipbutter nooit draag… Je zult je misschien afvragen waarom ik hem dan nog in mijn stash heb zitten, maar waarom kan ik niet precies uitleggen. Ik vind het zonde om hem weg te doen denk ik :$…

Dit is ‘m dan. De ‘miskoop’. Zoals ik al zei leek hij me enorm fijn. Alleen stinkt hij heel erg… Verder vind ik de verpakking wel mooi en zie het er gewoon mooi uit. Zo’n lipcare product in een mooi compact blikje.

Wat het misschien ook gewoon is, is dat ik lipbalms in lipstick vorm meestal een stuk praktischer vind. Dan dat ik vanuit dit blikje de lipbutter met mijn vingers aan moet brengen op mijn lippen….

Het gaat hier om de Nivea lipbutter in Blueberry Blush.

 

Dan de tweede, hier ben ik dan wel weer heel erg tevreden over! Het ruikt lekker zoet (je moet hier wel van houden, het is echt heel zoet hihi). Het is een mooie roze kleur. En ik hou gewoon van de smaak van frambozen. Wederom ziet deze er ook mooi classy uit in een blikje.

Het gaat hier om de Nivea lipbutter in Raspberry Rosé.

Dan hebben we nog de lip smacker van Coca Cola. Deze lip smacker is in de smaak Coca Cola Cherry. En hier smaakt hij ook naar. Je moet er eerlijk gezegd wel tegen kunnen en eigenlijk is hij mij te zoet..  Dit is dan ook de reden waarom ik ook deze eigenlijk nooit draag. Wel vind ik het een leuke toevoeging aan mijn stash.

Dan nu de laatste drie. Drie lipbalms van Labello. Dit merk is denk ik bij iedereen wel bekend. Het merk ik meestal dan ook het eerste waar mensen aan denken bij het woord lipbalm. De meest bekende versie is denk ik wel de ouderwetse classic. En natuurlijk heb ik deze ook in mijn stash!

Verder valt er denk ik niet zoveel te vermelden over deze lipbalm haha. Het is de ‘normale’ versie. Geeft geen kleur af en is een goed verzorgend product voor je lippen.

Natuurlijk zit deze variant ook in mijn stash. De roze versie van Labello. Deze was helemaal hot tegen het einde van mijn bassischool tijd. Dus deze kon natuurlijk bij mij ook onmogelijk ontbreken!

Het is de Velvet Rosé van Labello. Deze geeft een subtiele lichtroze kleur af. Ik vond deze jaren geleden al fijn, maar door de jaren heen ben ik dit product blijven waarderen.

En dan de laatste uit het rijtje, een fruitige versie van Labello. Volgens mij is het een nieuwere lijn van Labello. Want in de winkel zag ik nog vele andere fruitige versies zoals kersen. Ik ben gegaan voor de smaak watermeloen. Deze smaakt vrij zoet, zoals ik gewend ben van lipbalms met de smaak watermeloen. Ik vond het wel een leuke aanvulling op mijn stash, dus ook deze heb ik toegevoegd.

Dit is de Labello Fruity Shine Watermelon. Deze geeft een wat donkerdere kleur af dan de Velvet Rosé van Labello. Maar dat maakt deze lipbalm niet minder fijn!

Maybelline Baby Lips (Hydrate, Pink Punch & Cherry Me): €3,50 bij o.a. Kruidvat, Etos en DA drogist
Maybelline Baby Lips Dr. Rescue (Too Cool): €4,50 bij Kruidvat
Nivea Lipbutter (Blueberry Blush & Raspberry Rosé): €3,00  bij Kruidvat
Coca Cola Cherry Lip Smacker: €2,00 bij o.a Douglas, Kruidvat en DA drogist
Labello lipbalm (Classic en Velvet Rosé): €2,20 bij o.a. Kruidvat en Trekpleister
Labello Fruity Shine (Watermelon): €2,50 bij Kruidvat
Dit waren dan alle producten die je kunt vinden in  mijn lipcare stash. Ik hoop dat je het leuk vond om te zien!
Bye xx
Q: Wat is jouw lipcare musthave?

2 gedachtes over “Lipcare stash

  1. Anoniem zegt:

    Hee! je kan het blikje van die stinkende lipbutter gebruiken om zelfgemaakte lipbalsem in te doen! je kunt de lipbutter er uit halen en dan zelf iets maken, op youtube staan heel veel tutorials voor lipbalsem. Ik hoop dat je er wat aan hebt 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s