Inspired by: Spring

Vandaag weer een nieuw onderdeel, namelijk Inspired by. In zo’n artikel geef ik een soort van moodboard bij een bepaalde feestdag of jaargetijde. Dit doe ik aan de hand van 8 categorieën. Dus zo kun je inspiratie opdoen voor die gebeurtenis/feestdag/jaargetijde. Ik vind het zelf altijd heel erg leuk om zulke artikelen te lezen, dus daarom leek het mij leuk om ook zoiets te doen. Maar dan op mijn manier. So let’s go!

Dit zijn de 8 categorieën:

Nails
Decor
Beauty
Background
Fashion
Shoes
Song
Food
Dan ga ik maar gewoon beginnen bij de eerste categorie 🙂
Nails
 
 
Het is dat ik zelf niet zo goed ben in nail-art, maar dit is echt prachtig! Alleen de lichtblauwe nagellak op de achtergrond vind ik echt heel mooi. Heel lieflijk en classy. En de bloemen geven het natuurlijk een extra ‘spring’ tintje. Ik word hier echt vrolijk van!
Decor
 
Wederom echt prachtig! Ik hou van de witte basis met de kleurrijke accenten. Het is vrij modern, maar wel vol sfeer. Ik vind deze stijl echt mooi, ik voel me er meteen thuis. En het voordeel van deze witte basis is dat je eindeloos kunt switchen van kleuren in de accesoires. Ook niet geheel onhandig.
Tumblr by The Cozy Space
Beauty
 
 
Dit vond ik een beetje een lastige categorie, toch wilde ik ‘m wel heel graag gebruiken voor deze rubriek. Maar ik heb iets gevonden!
Ik vind het mooie aan deze look dat het lekker naturel is. Donker wenkbrauwen, nude lipstick en niet te veel poespas op het gezicht. Lekker nude!
Tumblr by Runway & Beauty
 
Background
 
Hmm, Lente! Als ik aan de lente denk, denk ik vrijwel meteen aan bloemen. En deze bloemen zijn echt beautiful. Ik hou van mooie roze bloemen, dus dit is echt perfect!
 
Fashion
 
 
Wauwie, ik viel meteen voor deze outfit. Ik vind het effect van het korte, zwierige jurkje en de oversized blouse. Dit soort combi’s passen heel erg bij mijn stijl. En dat hoedje geeft net die finishing-touch. Mooie ketting erbij, done!
Tumblr by Cheeky Fashion
Shoes
 
Okee, ik moet toegeven het model is straalt totaal geen lente uit. Maar het gaat mij in dit geval iets meer om de kleuren. En daarbij zijn deze Adidas schoenen toch een trend op dit moment.. Ik vind het leuk!
Tumblr by Slay Queen
Food
 
Jummie! Dit ziet er echt heerlijk uit. En die mooie pastel kleuren, wauwie. Ik word hier best wel blij van.. en hongerig hihi. Deze taart is cute, maar ook wel classy. Ik zou willen dat ik zulke mooie taarten kon maken.
 
Song
 

 Heerlijk dit liedje. Zo vrolijk, en de mensen die dit zingen kunnen nu eenmaal super lekker zingen. Deze band is bekend van het nummer ‘Geronimo’ wat ook al zo’n lekker nummer is. Maar dit nummer vind ik minstens zo goed. Een tijdje geleden kwam hij al bij QMusic in Repeat of Niet. Maar daar werd hij er na 1x draaien al uitgehaald. Het was een niet, hier ben ik het totaal niet mee eens haha.
Dit was het dan, hopelijk ben je een beetje in de lente vibes gekomen! Ik wel in ieder geval 🙂
x Daphne
Q: Waar denk jij meteen aan bij de lente?
 
 
 

Een gedachte over “Inspired by: Spring

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s