Shoutout Saturday || Gekopmakeup.nl

News Alert! Weer een nieuwe rubriek 🙂 Namelijk Shoutout Saturday. In dit onderdeel zet ik bijna iedere zaterdag een medeblogger in het zonnetje. Ik vertel iets over wat diegene precies doet, waar ze over blogt en ik stel haar een aantal vragen. Zo leer je haar een beetje beter kennen! Benieuwd naar de eerste blogger die in het zonnetje wordt gezet? Kijk dan snel mee!

Vandaag mariëlle closeupzet ik in Shoutout Saturday Mariëlle van Gekopmakeup.nl in het zonnetje!

Dit is Mariëlle Markgraaff, ze is 20 jaar en ze blogt op www.gekopmakeup.nl. Meer dan een jaar geleden begon ze haar blog, gewoon omdat het eens te proberen. Ze had in de tussen tijd al best wel wat make-up verzameld en ze wilde daar graag meer mee doen en er beter in worden. Op dat moment  keek ze al elke dag op andere blogs en wist zo precies wat ze wel of niet wilde op haar eigen blog. Elke dag komt er op haar blog een nieuw artikel online over beauty, fashion en lifestyle. Zo kun je bijvoorbeeld reviews, looks, outfitposts en persoonlijke artikelen verwachten. Mocht je het leuk vinden, dan kun je haar ook volgen op allerlei social media. Vaak onder de naam @gekopmakeup, maar om het je makkelijk te maken vind je alle buttons rechts op haar blog!

Nu heb je dus een beetje een beeld van Mariëlle. Tijd om haar een paar vragen te stellen!

– Wat vind je het leukst aan bloggen?

Dit is geen moeilijke vraag, want eigenlijk alles aan het bloggen vind ik leuk. Het is echt de leukste hobby die ik tot nu toe heb gehad en ik word er gelukkig van. Ik hoef me in ieder geval niet meer te vervelen, want ik kan altijd iets doen. En ik denk dat het veelzijdige het ook zo leuk maakt.Je koopt een product, maakt foto’s, gaat het testen, schrijft er een artikel over en ontvangt vervolgens reacties. De interactie met lezers vind ik zo leuk en het is ook super om meiden te ontmoeten met dezelfde passie.

– Wat als je nooit meer zou kunnen bloggen?

Eigenlijk gaat veel van mijn vrije tijd naar mijn blog, soms zit ik heel het weekend lekker YouTube video’s te kijken, artikelen te lezen, foto’s te maken en artikelen te schrijven. Ik zou me gruwelijk vervelen als ik niet zou bloggen en zou dan ook op zoek moeten naar een nieuwe hobby.. Maar ik wil nu nog gewoon lekker blijven bloggen!

– Wat voor een artikel vind je het leukste om te maken?

Ik vind het super leuk om nieuwe producten te proberen en ik deel graag mijn ervaringen met mijn volgers. Maar ik maak ook weleens looks, outfitposts en persoonlijke artikelen. Ook hierbij geldt dat ik de afwisseling zo leuk vindt, daarom kan ik ook moeilijk kiezen! Maar als ik écht zou moeten kiezen, kies ik voor een review van een mooi product.

– Wat voor een artikel vind je het leukste om te lezen?GetAttachment

Ver uit de meeste artikelen die ik lees zijn beauty reviews, zowel van budget producten als high end producten. Daaruit onstaat meestal dan ook meteen een lange wishlist hahaha. Maar ik vind het ook altijd leuk om te zien hoe iemands make-up stash eruit ziet! Ik lees gewoon graag artikelen waar ik geïnspireerd van raak!

– Wat spreekt je aan in andere blogs?

Wat ik belangrijk vind aan een blog, is een leuke schrijfstijl, mooie en duidelijke foto’s en het vermelden van belangrijke informatie. Ik vind het bijvoorbeeld fijn om van gezichtsproducten te weten welke ingrediënten erin zitten. En natuurlijk wil ik bij reviews weten of het product het waard is of niet. Maar ik kijk ook zeker naar de persoon die achter de blog zit, want een leuke persoonlijkheid zorgt ook voor een leuke blog!

– Wie is je voorbeeld op blog gebied?

Er is niet echt iemand die ik volg omdat zij mijn voorbeeld is. Ik ben begonnen met bloggen omdat ik ontzettend veel bezig was met make-up en ik had ook al behoorlijk wat in huis. Ik wilde daar meer mee doen en ik kreeg op instagram al regelmatig de vraag of ik al een blog had. De blog van VeraCamilla lees ik wel erg graag, zeker ook met haar mooie en duidelijke foto’s! Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat je iemand gaat kopiëren, je moet jezelf onderscheiden en dat kan best moeilijk zijn tussen zoveel blogs!

– Hoelang duurde het voor je een beetje bekendheid kreeg?

Tsja wat is bekendheid? Ik word nooit herkend op straat of iets dergelijks dus als we tot zover kijken, ben ik nog steeds niet bekend haha. Maar inmiddels ben ik al een hele tijd bezig en is het aantal bezoekers en volgers op voornamelijk Instagram flink gestegen. Ik kreeg steeds meer volgers op Instagram voor ik mijn blog begon en toen ik mijn blog begon heb ik dat daar gedeeld. Sommige volgers van Instagram kwamen dus gelijk een kijkje nemen!

– Wanneer ben je begonnen met bloggen?

GetAttachment (1)Ik ben op 24 maart 2014 begonnen met bloggen op http://www.gekopmakeup.nl en tot op de dag van vandaag heb ik daar nog geen moment spijt van gehad. Ik doe het met enorm veel plezier en probeer er het beste uit te halen door mezelf en mijn blog te blijven verbeteren Ik blog dus nu al meer dan een jaar en ik hoop dat er nog vele jaren bij zullen komen!

Dit waren de vragen. Ik hoop dat je Mariëlle nu een beetje beter hebt leren kennen. Dan komen we alweer aan bij het laatste onderdeel van Shoutout Saturday: mijn favoriete artikel.

Mijn favoriete artikel op gekopmakeup.nl is haar artikel over haar grootste make up blunders. Ik vond het leuk om te lezen en ik herkende ook een aantal dingen. Hier kun je dit artikel vinden.

Dit was het dan alweer. De shoutout van Mariëlle. Ik vond het erg leuk om te maken en ik hoop dat je het leuk vond om te lezen. Volgende week gaat de shoutout naar Vera van VeraCamilla.

Tot volgende week!

Q: Wie wil jij zien in Shoutout Saturday?

Je kunt Mariëlle volgen via de volgende links:

Bloglovin’ – Instagram – Twitter – Facebook

Social Media (GirlCode)

Bloglovin’TumblrFacebookTwitterPinterestInstagram

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s