Last week’s obsessions || 2

Het is weer tijd om mijn obsessies van afgelopen week te bespreken. Net zoals de vorige keer doe ik dit aan de hand van 10 categorieën. Benieuwd? Kijk snel mee!

Dit zijn de 10 categorieën:

  • Serie
  • Liedje
  • App
  • Nagellak
  • Quote
  • Youtuber(s)
  • Fashion
  • Tumblr achtergrond
  • Drankje
  • Beauty

Nu ben je op de hoogte van de categorieën, so let’s get started!

Serie

Sinds een aantal weken zit ik iedere dinsdag voor de buis. sinds kort heb ik een nieuwe serie ontdekt op Net 5. De serie heet Bagels & Bubbels. Het is een beetje een feelgood serie, verstand op nul en lekker kijken. Sindsdien mis ik dan ook geen enkele aflevering!

Als de beroemde Noa en de onbekende bakkersjongen Rick elkaar leren kennen, ontstaat er een romance tussen de twee. Maar houdt de relatie wel stand tussen de media-aandacht en het jetsetleven van Noa en het simpele leven van Rick?

1887610865_-40bd303cfd1440d605e49ed400d44e25

Bagels & bubbels, iedere dinsdag te zien op Net 5 om 20.30 uur

Liedje

Dit liedje zag ik ongeveer een week geleden voorbij komen op spotify. Ik was meteen verkocht! Ik vind het echt een heerlijk nummer. En Felix Jaehn kan sowieso goed remixen. Heel fijn om naar te luisteren!

Felix Jaehn- Ain’t nobody (loves me better) ft. Jasmine Thompson

App

Ik ben al een tijdje op zoek naar een andere kalender voor op mijn mobiel. De standaard agenda van mijn Samsung telefoon vind ik maar niks. Het werkt net fijn voor mij. En toen zag ik in een What’s on my phone video van Miss Lipgloss een kalender. En deze zag er erg fijn uit. Dus deze heb ik geïnstalleerd, en hij bevalt echt super!

De kalender app heet Sunrise Calendar.

“Sunrise is the first great calendar app for Android.” – The Verge

Sunrise is a free calendar made for Google Calendar, Exchange and iCloud. Sunrise also connects with all your favorite apps like Facebook, Evernote, Foursquare, TripIt, Todoist, Trello and more to make sure you’re always up to date with all the events happening in your life. With millions of users around the world, Sunrise is changing the way you manage the places you have to be, the people you want to see and the things you need to do. Whether you’re planning your daily schedule or your next trip around the world, Sunrise makes it easy to keep track of everything in one beautifully designed calendar. Sunrise also comes with Meet, the fastest way to schedule a one-to-one on the go. Meet is a keyboard that lets you select available time slots in your calendar without leaving the app you’re in and send them to anyone through a simple link. You’ll never schedule meetings any other way. Sunrise automatically syncs between your phone, tablet and computer, so you can access your calendar from anywhere. It’s that easy.

download

sunriseSunrise-Calendar-for-Android-combined-568x336

Gratis te krijgen in de Play Store & Apple Store

Nagellak

 Mijn favoriete nagellak van afgelopen week was In The Armee Glow van Catrice. Ik vind het een supermooie kleur. Lekker stoer, maar toch classy doordat het goud is. Love it!

img_4774

Te koop voor €2,99 bij de drogist.

Quote

Let it be

tumblr_lhegi3lmey1qbhsn9o1_500_large

Kort, maar zeker krachtig. Dit keer niet een superlange quote. Maar ik vind hem niet minder betekenisvol. Het zegt voor mij in ieder geval heel veel!

YouTuber(s)

maxresdefault       simon_thumb_600x337.png.pagespeed.ce.1inn8X6mkl

Simon de Wit. Dit is zijn kanaal.

Ik ben echt een fan van zijn video’s. ik kijk ze allemaal en ik lig vrijwel altijd helemaal dubbel. ik vind het echt heel leuk om zijn video’s te kijken. Hij is zo lekker zichzelf en origineel.

Hoi! Ik ben Simon de Wit! Welkom op mijn kanaal simondewitvideos. Ik upload iedere zondag om 16 uur een video op dit kanaal! Ik maak video’s over dingen die ik grappig, vervelend of leuk vind. Denk hierbij aan tips, tags, challenges, collabs met andere YouTubers maar ook muzikale video’s! Als je abonneert op mijn kanaal, word je iedere week op de hoogte gehouden van wat ik upload! Is dat niet geweldig?!

Fashion

Het fashion item dat ik afgelopen week heel erg veel heb gedragen zijn mijn Vans. ik heb donderblauwe, hoge vans. Ik heb ze nu al een tijdje, maar ik draag ze bijna iedere dag. Ze lopen echt heel lekker en staan overal bij.

HD_0000070065_161283_09

Tumblr Background

http%3A%2F%2F40.media.tumblr.com%2F0845b6a768f4cbcd328ea7e1aebed962%2Ftumblr_nf5457fjzF1rcf4rko1_500

Ik vind deze achtergrond echt heel leuk! Deze staat momenteel dan ook op mijn vergendelingsscherm van mijn tablet. Het leuke aan deze achtergrond vind ik de foto’s zo bij elkaar. Ik wil ooit ook nog eens zo’n fotoboek maken!

Drankje

Citroenwater-ochtend

Het is zomer, yay! Ik vind het met deze warme temperaturen echt heerlijk om dan water te drinken waar een schijfje citroen in zit. Lekker verfrissend. Echt een summer essential als je het mij vraagt!

Beauty

DSCI0054

Dit is mijn favoriete beauty product van afgelopen week. Een heerlijk geurtje!

The Master Perfumer in Absolute Iris, 50 ml. Te koop bij Kruidvat voor €7,99

Dit was het weer voor deze week. Ik hoop dat je het leuk vond!!

Bye bye xx

Q: Wat was afgelopen week jouw “obsession”?

Bloglovin’TumblrFacebookTwitterPinterestInstagram

Een gedachte over “Last week’s obsessions || 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s