Netflix Favourites || 1

Het is weer tijd voor een nieuw item op GirlCode, daarom start ik vandaag met het onderdeel Netflix Favourites. Ik vind deze items altijd heel fijn om te lezen op andere blogs. En ik ben totaal verslaafd aan series kijken op het moment. Ben je benieuwd welke series ik op dit moment volg? Kijk dan maar snel mee! Dit is hoe het in z’n werk gaat: elke keer als dit item online komt te staan, bespreek ik mijn top 3 favorieten op Netflix. ik verwacht dat dit nieuwe item ongeveer 1 keer per maand online zal komen. Maar ik ga niks beloven haha, ik ken mezelf. Dus misschien komt het vaker online, misschien ook minder. Ligt er ook een beetje aan in hoeverre mijn netflix verslaving aan blijft houden. Maar goed, tot zover de inleiding hihi. Let’s get started!

Orange is the new Black

By far mijn favoriete serie ooit. De Nederlandse serie ‘Celblok H’ is er van afgeleid en die serie volgde ik al op de voet. zodra dit artikel online staat ben ik helaas al door alle drie de seizoenen heen… *snik snik*

Piper Chapman wordt veroordeeld tot 15 maanden gevangenis voor het transporteren van drugsgeld voor Alex Vause, een internationale drugssmokkelaar en voormalig geliefde. Piper Chapman verruilt haar comfortabele New York-leventje in voor een oranje overall. In de vrouwengevangenis vindt ze onverhoopt strijd en kameraadschap binnen een opmerkelijke groep gevangenen.

(Afbeelding is oorspronkelijk van oitnb.com)

Seizoen 1 t/m 3 staat op Netflix.

New Girl

Waar ik sinds het einde van OITNB extra aan verslaafd ben, is de serie New Girl. Dit kon je al zien in mijn plog. ik vind het echt heerlijk om te kijken, gewoon verstand op nul en lekker kijken. Wat ook fijn is dat een aflevering maar 20 minuten duurt, wat lekker wegkijkt.

De sukkelige maar schattige Jess is op zoek naar een nieuwe woning nadat ze haar vriend betrapt met een ander meisje. Ze komt te wonen in een appartement met drie vrijgezelle mannen: barman Nick, fitnesstrainer Coach en vrouwenversierder Schmidt. Ze overtuigt hen haar te accepteren door te vertellen dat ze bevriend is met modellen.

(Afbeelding is oorspronkelijk van mommyish.com)

Seizoen 1 & 2 staan op Netflix.

Modern Family

En dan alweer de laatste. Hier ben ik al een lange tijd fan van. Modern Family werd een aantal jaren geleden ook al uitgezonden op RTL 5. Sindsdien ben ik fan! Dit kon je zien in de eerste Last week’s obsessions .Ook deze serie vind ik echt super leuk! Heerlijk om naar te kijken, ik vind de humor uit deze serie echt heel erg leuk. Ook bij deze serie kon ik heerlijk mijn verstand op nul zetten en lekker kijken. Helaas ben ik door alle seizoenen die online staan heen…

Het verhaal draait rond drie gezinnen die samen één grote familie vormen. De pater familias is Jay Pritchett. Hij is gescheiden van zijn eerste vrouw Dede en is opnieuw getrouwd met de veel jongere Gloria Delgado. Zij is afkomstig uit Colombia en heeft al een zoon uit een vorig huwelijk: Manny. In de loop van de reeks krijgen Jay en Gloria ook samen een zoontje: Fulgencio Joe Pritchett. Uit zijn eerste huwelijk met Dede heeft Jay twee kinderen. De oudste van de twee is dochter Claire Dunphy, die getrouwd is met Phil Dunphy. Samen hebben ze drie kinderen: Haley, Alex en Luke. Mitchell  is Jays enige zoon. Hij is homoseksueel en heeft al vijf jaar een relatie met Cameron Tucker . Samen hebben ze een Vietnamees dochtertje geadopteerd: Lily. De serie geeft een hilarische kijk op het leven van deze drie gezinnen, hun onderlinge samenhang en vele herkenbare situaties uit het gewone dagelijkse leven.

(Afbeelding is oorspronkelijk van serenology.nl)

Seizoen 1 t/m 4 staat op Netflix.

Dit was het dan voor deze keer! Ik hoop dat je het leuk vind, laat alsjeblieft in de reacties achter of je het leuk vind en het vaker zou willen zien.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

Q: Wat zijn jouw Netflix Favourites?

Bloglovin’TumblrFacebookTwitterPinterestInstagram

4 gedachtes over “Netflix Favourites || 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s