Shoutout Saturday || Happilyeverafterx.nl

Het is weer tijd om een medeblogger in het zonnetje te zetten! En vandaag zijn dat er twee, namelijk Esther & Elise van happilyeverafterx.nl Ik vertel iets over wat diegene precies doet, waar ze over blogt en ik stel haar een aantal vragen. Zo leer je haar een beetje beter kennen!

Benieuwd? Kijk maar snel mee!

Het is vandaag dus de beurt aan Esther & Elise van happilyeverafterx om in de spotlight te staan.

Dit zijn Esther en Elise, twee zussen die verslaafd zijn aan make-up en verzorgingsproducten. Het begon allemaal met Instagram, een Social Media waar zij beide op aparte accounts foto’s plaatsen over eten, ons leven en natuurlijk beauty.
Esther
Esther: Ze is drieëntwintig jaar, zij vond make-up enorm fijn om haar onzuivere huid te verbergen en haar ogen groter te laten lijken. Op haar 20ste begon ze pas echt met make-up. Voornamelijk het variëren van oogmake-up en lipsticks. Ze geniet er iedere dag weer van, om haarzelf op te maken en een look te maken die bij haar kleding en stemming past.
Elise
Elise: Ze is negentien jaar. Haar liefde voor make-up kwam eigenlijk door Beautygloss, ze volgde haar YouTube kanaal en keek elke zaterdag uit naar een video. Rond haar vijftiende begon ze oogschaduw te dragen en kreeg ze een lippenbalsem verslaving haha. Op haar zestiende kocht ze haar eerste blush en lipstick, er ging werkelijk een wereld voor haar open toen ze blush had ontdekt. Dagelijks wisselt ze haar ooglooks, blushes en lipsticks af, ze vindt het heerlijk om keus te hebben. Daarnaast matcht ze de kleuren graag met haar outfit en het weer.
Ze schrijven beide artikeltjes voor http://www.happilyeverafterx.nl. De verdeling is gelijk. Ze schrijven de reviews  en artikeltjes apart van elkaar, maar ze maken ook wel eens een artikeltje samen, zoals de artikeltjes wanneer zij iets leuks hebben gedaan op een dag.
Dit zijn dus Esther en Elise in het kort. We hebben deze meiden nu een beetje beter leren kennen, en dan is het tijd voor de vragen!
essie nagellakjes

Wat vind je het leukst aan bloggen?

Wij begonnen met foto’s van beauty producten te plaatsen. Met meer uitleg en meer foto’s, zoals in een artikel is het veel leuker en uitgebreider. Het reviewen van een prachtig of minder prachtig product is het aller leukst. Stiekem zijn de reacties daarop ook heel leuk.

Wat als je nooit meer zou kunnen bloggen?
Wij zouden het jammer vinden om niet te kunnen bloggen. Als wij niet kunnen bloggen, zullen wij een camera erbij pakken en verder gaan op You-Tube.
 
Wat voor een artikel vind jij het leukst om te maken?
Esther: ik vind persoonlijke/ervaring artikeltjes het aller leukst om te schrijven. Het is dan een artikeltje dat dicht bij mezelf staat. Ik vind het dan spannend, dat het online staat en raak weer extra geïnspireerd om iets anders te bedenken. Bijvoorbeeld het artikeltje over mijn Instagram weg, van 1 volger naar duizenden volgers.
Elise: MAC lipstick reviews vind ik heel leuk om te maken. Het artikeltje straalt luxe uit en de review is eigenlijk altijd positief.
Wat voor een artikeltje vind je het leukst om te lezen?
Esther: de artikeltjes die budget en voornamelijk makkelijk verkrijgbaar zijn. Ik kan dan direct naar de winkel rennen om het te kunnen kopen, als  de review er goed van is.
Elise: ik vind de product reviews van een onbekend merk of kleur het aller leukst. Een product dat ik nog nooit eerder heb gezien, dan raak ik heel nieuwsgierig en hebberig.
bodysplash
Wat spreekt je aan in andere blogs?
Wij vinden bloggers en andere blogs het meest aantrekkelijks. Wanneer hun dezelfde interesses hebben en dezelfde merken gebruiken en reviewen. Niets is leuker om geïnspireerd te raken of door een andere blogger een product te kopen, van bijvoorbeeld de merken Essie en MAC.
Wie is je voorbeeld op blog gebied?
Wij hebben beide eigenlijk geen voorbeeld op blog gebied. Er zijn een hoop bloggers en Youtubers, die wij geweldig vinden in hun doen en laten. Bijvoorbeeld Vera Camilla en Enzo Knol. Vera is enorm enthousiast en veelzijdig en Enzo is een ontzettend goede vlogger, waar wij graag een voorbeeld van willen nemen.
 
Hoelang duurde het voor je een beetje bekendheid kreeg?
Wij vinden niet dat wij bekendheid hebben. Wij kunnen wel zeggen dat er wel zeker 10 meiden waren die al in de rij stonden voor er een artikeltje online stond, op onze nog niet bestaande blog.
Wanneer ben je begonnen met bloggen?
Wij zijn ander half jaar geleden begonnen met http://www.happilyeverafterx.nl. Er staan momenteel meer dan 750 artikeltjes op deze site. Wij zijn iedere dag actief. Er komen twee artikeltjes per dag online op vaste tijden. Door de weeks, van reviews tot new in artikeltjes. Op zaterdag plaatsen wij een gezond artikeltje, idee of recept. Wij vinden het zo ontzettend leuk om te doen, dat wij iedere keer weer iets moois willen maken van onze updates.
potloodjes
Dit waren de vragen. Ik hoop dat je Esther & Elise nu nog een beetje beter hebt leren kennen. En dan komen we alweer aan bij het laatste onderdeel van Shoutout Saturday: mijn favoriete artikel.
Mijn favoriete artikel is een artikel waarin Elise verteld over haar struggles bij het dragen van een bril. ik herken me hier heel erg in. Ik heb ook al ruim een jaar een bril, dus I know the struggles! Benieuwd naar dit artikel? Hier kun je het lezen!

Dit was het dan alweer. De shoutout van Esther & Elise. Ik vond het erg leuk om te maken en ik hoop dat je het leuk vond om te lezen. Volgende week gaat de shoutout naar Kim van Kimterstege.nl.

Tot volgende week!

X Daphne

(Alle foto’s zijn afkomstig van Happilyeverafterx.nl en hun instagramaccounts)

Q: Wie wil jij zien in Shoutout Saturday?

Volg Esther & Elise nu op: Facebook – Twitter – Instagram (Elise) – Instagram (Esther)

Bloglovin’TumblrFacebookTwitterPinterestInstagram

5 gedachtes over “Shoutout Saturday || Happilyeverafterx.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s