Shoutout Saturday || Kim ter Stege

Het is weer tijd voor Shoutout Saturday! Vandaag zet ik Kim in het zonnetje. Benieuwd? Lees snel verder!

Vandaag is het dus de beurt aan Kim van Kimterstege.nl om in het zonnetje gezet te worden.

Dit is Kim. Ze is al vanaf erg jongs af aan gefascineerd door make up, huidverzorging, en alles wat maar met beauty te maken heeft. Ze stal al vrij jong haar moeders make up en ging ermee spelen. Toen ze eenmaal op het internet beauty video’s vond, wist ze wat ze wilde doen!

KimterStege.nl werd ‘geboren’ op 22 augustus 2010. Ze heeft haar blog naar zichzelf genoemd omdat ze nog niet helemaal wist wat ze precies wilde doen met haar blog. Uiteindelijk is haar blog uitgegroeid tot een blog voornamelijk over beauty, afgewisseld met blogposts over fashion, health & lifestyle en gadgets. Ook schrijft ze tegenwoordig Blogger Guides vol tips voor (beginnende) bloggers. Ze schrijft met een persoonlijke touch, humor en met haar eerlijke mening. Dat vindt ze erg belangrijk! Met een archief van meer dan 2.000 artikelen online is er altijd wat te lezen.

Dit is dus Kim in het kort. Ik hoop dat je haar een beetje beter hebt leren kennen, dan gaan we nu door naar de vragen!

– Wat vind je het leukst aan bloggen?

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom ik bloggen nou zo leuk vind! Het eerste wat ik er leuk aan vind is dat het MIJN eigen blog is, ik kan er dus mee doen wat ik wil. Het is een eigen stukje op het web waar ik kan, en vooral ook mag, schrijven wat ik wilt. Ook vind ik het erg leuk om te horen dat ik meiden help met mijn artikelen. Maar het allerleukste is misschien nog wel de interactie die ik heb met mijn bezoekers!

– Nooit meer bloggen of nooit meer YouTube?

Dat is heel erg moeilijk voor mij. Ik vind beide namelijk super leuk. Maar zo lang ik nog op school zit zou ik kiezen voor nooit meer YouTube. Simpelweg omdat YouTube veel meer tijd in beslag neemt dan bloggen. Maar stel ik moet kiezen wat mijn ‘baan’ zou zijn, zou ik gaan voor nooit meer bloggen. Ik zou dan waarschijnlijk heel erg veel vloggen en daarnaast nog steeds reviews en tutorials doen, maar dan op YouTube.

– Wat voor een artikel vind je het leukst om te maken?

Ik vind reviews schrijven altijd heel erg leuk, gewoon omdat ik mijn eerlijke en kritische mening mag geven over een product. Op de tweede plaats komt een make up look of een fototutorial, hier kan ik echt mijn creativiteit in uiten. Op de derde plek komen lijstjes; zoals tags en ‘de meest bizarre zoektermen’ op mijn blog.

– Wat voor een artikel vind je het leukst om te lezen?

Ook reviews, make up looks en ingevulde tags. Beetje hetzelfde zoals in de vorige vraag.

– Wat spreekt je aan in andere blogs?

Vormgeving en foto’s vind ik toch wel heel erg belangrijk. Dat is het eerste wat je ziet op een blog! Als ik dan besluit te blijven en verder te lezen, vind ik het erg belangrijk dat er geen spelfouten in zitten. Kijk, een spellingsfoutje kan er altijd insluipen, maar het moet niet te opvallend en niet te vaak zijn. Als laatste vind ik het belangrijk dat iemand eerlijk is, dus niet positief gaat schrijven over iets omdat zij het gratis heeft gekregen. Maar zo iemand valt ook heel erg snel door de mand.

– Wie is je voorbeeld op blog gebied?

Pfoe, dat is een hele goede vraag. Ik kijk namelijk veel YouTube video’s, op dat gebied is Desi Perkins een groot voorbeeld voor mij. Op blog gebied heb ik niet echt een groot voorbeeld. Wel vind ik de foto’s van Vera Camilla en Beauty Lab altijd erg mooi.

– Hoelang duurde het voor je een beetje bekendheid kreeg?

De eerste jaren hoefde dat voor mij ook niet echt. Ik deed met meer voor mijzelf, om mijn creativiteit  kwijt te kunnen. Pas toen ik er moeite voor ging doen, ging het redelijk snel.

– Wanneer ben je begonnen met bloggen?

22 Oktober 2010, bijna vijf jaar geleden dus!

Dit waren de vragen. Ik hoop dat je Kim nu een beetje beter hebt leren kennen. En dan komen we alweer aan bij het laatste onderdeel van Shoutout Saturday: mijn favoriete artikel.

Mijn favoriete artikel op de blog van Kim is het artikel waarin ze verteld over hoe ze haar instagram foto’s bewerkt voor een mooie feed. Dit vond ik erg leerzaam en leuk om te lezen. Zeker omdat ik zelf ook steeds meer met mijn feed bezig ben. Ben je ook benieuwd naar dit artikel? Het artikel kun je hier vinden!

Dit was het dan alweer. De shoutout van Kim. Ik vond het erg leuk om te maken en ik hoop dat je het leuk vond om te lezen. Volgende week gaat de shoutout naar Anita van mindjoy.nl

Tot volgende week!

X Daphne

Q: Wie wil jij zien in Shoutout Saturday?

Je kunt Kim volgen op: Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – YouTube (NL)YouTube (EN) Bloglovin’

Bloglovin’TumblrFacebookTwitterPinterestInstagram

2 gedachtes over “Shoutout Saturday || Kim ter Stege

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s