Gastblog || Nail Care Routine

Ik ben Yvonne en ben nieuw hier op GirlCode! Ik zal vanaf nu als gastblogger 1 keer in de twee weken op vrijdag artikelen schrijven die gaan over bijvoorbeeld nails!

Ik ben een echte Nail-Art lover en ben altijd bezig met hoe mijn nagels er uit zien en welke nieuwe kleuren nagellak er zijn. Maar ook de verzorging van mijn nagels vind ik erg belangrijk. En daarom heb ik vandaag voor jullie mijn Nail-care Routine!

FOTO1 #1

Meestal verzorg ik mijn nagels grondig om de week nadat ik mijn nagellak er af heb gehaald. De aceton is namelijk niet zo goed voor je nagels… Dus ze verdienen wel een oppeppertje!

FOTO2 #1

Als eerste scrub ik mijn handen lekker in. Dit doe ik met de Miracle Scrub (ultra softening hand scrub) van Rituals. Deze scrub maakt mijn handen heerlijk zacht. Naast de scrub-korrels heeft de scrub een heerlijke zachte textuur. Hiermee smeer ik nog eens extra mijn nagelriemen in (pas op dat je niet de korreltjes hierbij mee neemt). Dit spoel ik vervolgens allemaal af met water.

FOTO3 #1

Nadat mijn handen heerlijk gescrubd zijn smeer ik ze lekker in met een verzachtende handcrème van The Body Shop. Ik gebruik de Wild Rose Hand Cream (SPF 15). Deze smeer ik net als de scrub ook goed in mij de nagelriemen, maar in plaats van dat ik de scrub heb afgespoeld laat ik deze lekker intrekken. Goed verzorgde nagelriemen is namelijk een van de eerste stappen die je moet hebben voor mooie nagels. Hieruit groeien namelijk je nagels.

FOTO4 #1

Als de handcrème aan het intrekken is duw ik voorzichtig de nagelriemen naar achteren. Hiervoor heb je speciale tools, zoals deze nagelriem pusher. Doe dit niet te hard, want dan kan je je nagelriemen kapot maken. En dat is natuurlijk niet wat we willen.

FOTO5 #1

De volgende stap is het vijlen van mijn nagels. Hiervoor gebruik ik een ‘Fine’ glasvijl. Sowieso vind ik glasvijlen heel erg fijn en door de ‘fine’ korreltjes kan je heel secuur en precies te werk gaan. Ik vijl mijn nagels redelijk recht en dan heb ik de hoekjes een beetje rond gevijld.

FOTO6 #1

Naast een glasvijl gebruik ik ook een Buffer. Deze is bedoeld voor op je nagels. Door met verschillende vlakken van deze vijl op je nagels te vijlen krijg je mooie gepolijste nagels. Vijl niet te lang met de vlakken want hierdoor kan het gebeuren dat je nagels erg dun worden.

FOTO7 #1

Als ik al mijn nagels gevijld heb lak ik er een verzorgende nagellak van Catrice overheen (Luminous Nails 5-in-1 Care Polish). Deze lak versterkt, beschermt en verlicht de nagels. Hij droogt snel en maakt je nagels egaal. Als je nog een kleurtje op je nagels wilt lakken kan je deze lak ook als een base-coat gebruiken.

En dan was dit alweer mijn Nail-care Routine. Ik hoop dat jullie het leuk en leerzaam vonden!

Wil je nou meer van mij zien? Neem dan gerust een kijkje op mijn eigen blog: xbyus.blogspot.nl

[Hier plaats ik artikelen over dingen die mij interesseren en bezig houden. Zo vind je artikelen over nails, maar ook over mijn ervaringen met producten én dingen die ik mee maak zoals een uitwisseling.]

Bedankt voor het lezen en tot snel!

3 gedachtes over “Gastblog || Nail Care Routine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s