Shoutout Saturday || Mindjoy

Het is weer tijd voor Shoutout Saturday! Vandaag zet ik Anita in het zonnetje. Ben je nieuwsgierig? Lees dan lekker mee!

Vandaag is het dus de beurt aan Anita van Mindjoy.nl om in het zonnetje gezet te worden.

Dit is Anita. Ze is 31 jaar en werkt in de gehandicaptenzorg. Ze is alweer 8 jaar samen en anderhalf jaar getrouwd met R. Samen hebben ze een Basset Artésien normand (Franse Basset) pup avn 4 maanden oud in huis wonen. Op mindjoy blogt ze over dingen die haar bezighouden (mind) en waar ze vrolijk van wordt (joy). Mindfulness, wijsheden en positiviteif zijn de hoofdonderwerpen, maar ze plaatst ook nieuwe ontdekkingen die ze doet, zoals uittips en leuke weetjes.

Profielfoto-2015-mindjoy

Tot zover deze korte inleiding. Nu we iets meer te weten zijn gekomen over Anita, kunnen we een aantal vragen gaan stellen!

– Wat vind je het leukst aan bloggen?

De interactie met lezers en het feit dat ik informatie over kan brengen waardoor ik anderen hopelijk kan inspireren. Het zorgt er ook voor dat ik dingen van mij afschrijf en zaken aanpak die ik anders zou laten liggen. Het helpt mij om het beste in mijzelf naar boven te halen.

– Wat als je nooit meer zou kunnen bloggen?

Dan zoek ik een andere weg waarop ik informatie kan gaan overbrengen. Ik blog nog niet zo lang (10 maanden) maar het is al wel een groot onderdeel van mijn leven geworden waar ik met veel plezier voor ga zitten. Bij veel dingen die je doet of meemaakt denk je toch ‘dat is leuk voor een blogartikel’.

– Wat voor een artikel vind je het leukst om te maken?

De artikelen voor mijn mindfulness maandag rubriek. Mindfulness en in het nu staan is een groot onderdeel van mijn leven geworden. Nadat ik in 2013 een burn-out kreeg moest ik wel aan mijzelf gaan werken en mijn kijk op dingen veranderen. Mindfulness heeft mij echt geholpen om mijzelf te worden en daarnaast maak ik daar altijd kwalitatief goede artikelen van waar ik veel tijd in steek. Ook laat ik hier elke maand een andere blogger aan het woord in de rubriek ‘hoe mindful is’http://mindjoy.nl/tag/hoe-mindful-is/

– Wat voor een artikel vind je het leukst om te lezen?

Ik vind het super leuk om plogs (foto blogs) te bekijken, mindstyle artikelen natuurlijk en ik ben altijd op zoek naar makkelijke en lekkere recepten. Ook artikelen over positief in het leven staan trekken altijd mijn aandacht.

Plog-ready-to-go
– Wat spreekt je aan in andere blogs?

Schrijfstijl, lay-out en humor. In het dagelijks leven ben ik hulpverlener en als ik op een blog reageer komt deze kant regelmatig naar boven. Ik probeer altijd een inhoudelijke en hopelijk helpende reactie te plaatsen. Ik kan daarnaast enorm genieten van een mooie lay-out en als je humor in je artikelen weet te verwerken dan blijf ik zeker hangen.

– Wie is je voorbeeld op blog gebied?

Er is niet echt iemand die mij geïnspireerd heeft om te starten met mijn blog, maar in de afgelopen tijd heb ik wel bloggers ontdekt die ik bewonder:
– Marion van mijn kladblog. Dit omdat ze zo openlijk schrijft over haar diagnoses en hoe zij hiermee omgaat. Ik bewoner haar kracht en ze heeft geen schroom om haar diepste gevoelens te delen.  http://mijnkladblog.nl/
– Deisy van visionarylife. Een dame die humor en zelfspot gebruikt waardoor de meest leuke en leerzame artikelen op haar blog verschijnen http://visionarylife.nl/

– Hoelang duurde het voor je een beetje bekendheid kreeg?

Bekendheid is voor mij dat anderen de weg naar mijn blog weten te vinden, ik reacties op mijn artikelen kreeg en mensen mijn blog gingen volgen. Na vier maanden begon dit eigenlijk al wel een beetje te komen en had ik mijn eerste mijlpaal van 50 bloglovin volgers bereikt. Dit is niet zomaar aan komen waaien maar daarvoor heb ik zelf veelvuldig bij andere bloggers gereageerd, spammen van mijn artikelen in bloggers facebook groepen en meegedaan aan challenges.
 
– Wanneer ben je begonnen met bloggen?

Augustus 2014 dus ik blog nog maar tien maanden. Eerst dagelijks maar ik merkte dat het niet goed te combineren was met mijn baan. Dus nu blog ik 3-4x per week, meestal op maandag, woensdag, vrijdag en zondag.

Dit waren de vragen. Ik hoop dat je Anita nu nog een beetje beter hebt leren kennen. En dan komen we alweer aan bij het laatste onderdeel van Shoutout Saturday: mijn favoriete artikel.

Mijn favoriete artikel op de blog van Anita is het artikel waarin ze 10 mindfulness spreuken laat zien. Ik heb hier heel veel aan gehad en er zaten een paar hele mooie tussen. Ik vond het heel fijn om te lezen en ik ga zeker een aantal quotes onthouden!

Little-lovely-banner-gemaakte-slinger

Dit was het dan alweer. De shoutout van Anita. Ik vond het erg leuk om te maken en ik hoop dat je het leuk vond om te lezen. Volgende week gaat de shoutout naar Saraya van sarayacallewaert.blogspot.nl

Tot volgende week!

X Daphne

Q: Wie wil jij zien in Shoutout Saturday?

Je kunt Anita volgen op: Bloglovin’ – Instagram – Twitter – Facebook – Pinterest

Bloglovin’TumblrFacebookTwitterPinterestInstagram

4 gedachtes over “Shoutout Saturday || Mindjoy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s