Shoutout Saturday || Saraya Callewaert

Vandaag ga ik weer iemand in het zonnetje zetten. Het is namelijk zaterdag (voor wie dat nog niet doorhad *wink*) en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe Shoutout Saturday. Enjoy!

Het is op deze mooie dag de beurt aan Saraya van sarayacallewaert.blogspot.be om in het zonnetje gezet te worden.

saraya

 Dit is Saraya, ze is 24 jaartjes oud en is een Belgische blogster. Ze heeft een verslaving aan make-up & beauty producten! Na lang twijfelen heeft ze een blog opgestart om zo haar passie voor beauty met iedereen te kunnen delen. In het begin was het niet zo eenvoudig om zomaar een blog te beginnen, want ze had geen camera om foto’s mee te maken en maakte dus noodgedwongen haar foto’s met haar iPad. Een tijdje daarna heeft ze er toch maar eentje aangeschaft en haar foto’s zagen er meteen beter uit. En zo kreeg ze uiteindelijk een eerste reactie op een artikel. Ze deed meteen een vreugde dansje, zo wist ze dat ze niet mocht opgeven en door moest zetten met haar blog! Ze is tevreden met waar ze nu staat met haar blog. Dus wie nog maar net is begonnen met het bloggen, geef niet zomaar op want zonder dat je het weet krijg je een hoop leuke volgers en lieve reactie’s!

Tot zover deze korte inleiding over Saraya. We hebben haar nu een beetje beter leren kennen, dus dan is het nu tijd voor de vragen.

– Wat vind je het leukst aan bloggen?

Wat ik leuk vind aan bloggen is product foto’s maken, ik probeer altijd creatief te zijn met mijn foto’s en het belangrijkste voor mij is dat mijn foto’s duidelijk zijn voor mijn lezers!

– Wat als je nooit meer zou kunnen bloggen?

Oh. ik hoop dat dat nooit zal gebeuren, want ik kan echt niet zonder mijn blog! Mijn blog is mijn leven & ik doe het nog altijd even graag!

– Wat voor een artikel vind je het leukst om te maken?

Shoplogs vind ik het leukst, omdat ik graag mijn aankoopjes laat zien hihi!

– Wat voor een artikel vind je het leukst om te lezen?

Hmm, eerlijk? Ik lees eigenlijk alles heel graag… *blushing*

– Wat spreekt je aan in andere blogs?

Ik leer veel bij van mijn medebloggers, en vooral dat iedere blogger elk hun eigen passie heeft en dat laat zien aan hun lezers vind ik erg mooi voor te lezen!

– Wie is je voorbeeld op blog gebied?

Mijn grootste voorbeeld is Manon van manontilstra.nl, ze heeft een prachtige kledingstijl en ze houd van subtiele make-up, en haar foto’s zijn altijd erg mooi!

Ook Manon van inspiiredbylife.nl is mijn grote voorbeeld, haar foto’s zijn ook altijd erg mooi en ze hou ook van subtiele make-up!

– Hoelang duurde het voor je een beetje bekendheid kreeg?

Oh, dat is een goede! Even denken… Ik denk na 6 maanden, mijn blog is enorm gegroeid en ik ben blij dat ik elke dag lieve reactie’s krijg! Ik ben mijn volgers enorm dankbaar dat ze elke dag mijn artikels lezen, dankjewel lieverds!!

– Wanneer ben je begonnen met bloggen?

Ik ben begonnen met bloggen op 07 november 2013 en ik heb nog altijd geen spijt dat ik ben begonnen met bloggen ❤

Dit waren ze alweer, alle vragen. Ik hoop dat je Saraya nu nog een klein beetje beter hebt leren kennen. En dan komen we alweer aan bij het laatste onderdeel van Shoutout Saturday: mijn favoriete artikel.

Mijn favoriete artikel op de blog van Saraya is het artikel waarin ze tips geeft om je slaapkamer koel te houden tijdens de zomerhitte. Ik vond dit artikel erg handig en heb een aantal tips zeker uitgeprobeerd!

Dit was het dan alweer. De shoutout van Saraya. Ik vond het erg leuk om te maken en ik hoop dat je het leuk vond om te lezen. Volgende week gaat de shoutout naar Femke van youniqueblog.nl

Tot volgende week!

X Daphne

Q: Wie wil jij zien in Shoutout Saturday?

Je kunt Saraya volgen op onder andere: Bloglovin’ & Instagram

Bloglovin’TumblrFacebookTwitterPinterestInstagram

6 gedachtes over “Shoutout Saturday || Saraya Callewaert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s