Last Week’s Obsessions || 4

De week is weer bijna voorbij (gaat echt veel te snel *snik*), en dat betekent dat het weer tijd is om mijn obsessions van afgelopen week met je te bespreken. Enjoy!

Net zoals alle voorgaande keren, zijn de obsessions in 10 onderdelen. Dit zijn de onderdelen:

Serie

Song

App

Nails

Quote

Youtuber(s)

Fashion

Tumblr achtergrond

Drink

Beauty

10 onderdelen is best wel een hoop, dus laten we maar snel van start gaan!

Serie

Ik ben totaal verslaafd aan series kijken, ik ben momenteel een beetje zo’n seizoen in twee dagen persoon. Oops! Met deze serie was ik binnen de eerste paar minuten van de eerste aflevering al fan. Ik moet eerlijk toegeven dat ik nogal een laatkomer ben met het kijken van deze serie. Maar ja, beter laat dan nooit! *wink*

Ik heb het over The Vampire Diaries.

Liedje

Afgelopen woensdag hoorde ik dit liedje op Q-Music, toen ik onderweg was naar Burger’s Zoo. Mattie & Wietze draaide dit liedje in de rubriek Goedemorgen met Jan Kooijman. Hij had dit liedje uitgekozen omdat hij dit liedje in de film had gehoord waar hij met zijn dochter heen ging.

En wauwie, het is echt een prachtig liedje. Echt heel mooi, sinds die woensdagochtend heb ik dit liedje dus vele malen gedraaid!

Ik heb het over Salvation van Gabrielle Aplin.

App

Afgelopen week was ik weer fanatiek blogs aan het lezen, en toen las ik ergens een artikel (ik weet niet meer van wie… Oops!) en daarin kreeg ik de volgende app als tip mee. Het gaat om de app noon pacific. Dit is een app die iedere week 10 nieuwe liedjes voor je heeft, en de meeste zijn van nog onbekende artiesten. Zo ontdek je steeds weer iets nieuws. Dit sprak mij heel erg aan en ik heb de app meteen gedownload. Inmiddels staan er al 150 sessies van 10 liedjes op. Nu al genoeg om naar te luisteren dus!

De liedjes zijn ook te beluisteren via het internet. Verder is de app GRATIS (hoera!) beschikbaar in de Google Play-store & Apple app-store.

Nails

De kleur die ik afgelopen week op mijn nagels droeg was deze prachtige bruine tint. die een beetje een rode waas heeft. Hij is echt heel mooi, en ik hou echt van dit lakje! ik heb over dit nagellakje eerder al een review geschreven.

[Sinful Colors in 265 Rich In Heart]

Sinful Colors 265 Rich In Heart

Quote

Het kan iemands ongeluk zijn, als hij te hoge verwachtingen heeft gewekt.

hetkaniemandsongelukzijn2c0aalshijtehogeverwachtingen0aheeftgewekt-default

Deze quote zegt voor mij enorm veel, omdat ik vrij vaak te hoge verwachtingen schep bij mensen. En dat stelt altijd teleur. Je kunt het de ander alleen niet verwijten, het is jouw verwachting die te hoog ligt. Dit is heel moeilijk, I know! Ik ben nu eenmaal iemand die veel nadenkt voor een ander en dat gaat soms mis. Ik moet niet altijd van iemand verwachten dat diegene hetzelfde bij mij zou doen als dat ik bij diegene zou doen. Vandaar deze toepasselijke quote van Romeinse schrijver Cornelius Nepos.

YouTuber

Net zoals de vorige keer heb ik een Amerikaanse youtuber bij dit onderdeel. Dit keer gaat het om Eva Gutowski van Mylifeaseva. Ik volg haar al heel wat jaartjes en ik blijf groot fan. Ik vind haar video’s heel leuk en kijk ze dan ook allemaal met heel veel plezier!

 Ben je ook benieuwd naar haar video’s?

Fashion

Afgelopen week was het best wel lekker weer en dan vind ik het meteen tijd om een zomerse outfit aan te doen. Ik droeg mijn lievelingsoutfit ontzettend vaak. Deze look kwam ook voor in het Summer Lookbook.

IMG_3331

Short: H&M

Croptop: H&M

Tumblr Background

 Ik vind deze achtergrond echt heel leuk. Het geeft mij een lekker zomers gevoel. En dat is net wat we nodig hebben deze zomer! Momenteel heb ik deze afbeelding op de achtergrond van mijn telefoon staan.

Drink

Ik vond het best wel lastig om er hier eentje voor uit te kiezen. Bijna alles wat ik dronk heb ik al een keer besproken in dit onderdeel. Toch heb ik er eentje gevonden!

Ik dronk de afgelopen week best wel veel Spa Rood, en dat het liefst met heel veel ijsklontjes.

Beauty

Ik ben afgelopen donderdag mijn parfum binnen gekregen. Ik vind de geur echt heerlijk en sinds ik ‘m binnen heb draag ik de geur dagelijks. Ik word er echt vrolijk van.

[Gucci Bamboo 30 ml.]

Gucci Bamboo

Dit waren alle onderdelen alweer. Ik heb ze alle 10 doorgenomen, ik hoop dat je het leuk vond om te lezen. Tot de volgende Last Week’s Obsessions!

Liefs, Daphne

Q: Wat was afgelopen week jouw “obsession”?

Bloglovin’TumblrFacebookTwitterPinterestInstagram

4 gedachtes over “Last Week’s Obsessions || 4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s