7 dingen die je mist na een break-up

I’ve been there recently.. Een break-up, velen zullen er bekend mee zijn. En er zijn altijd een aantal dingen die je extra mist na een break-up. Vandaag ga ik het hier met je over hebben. So enjoy these seven things!

Ik ga je dus over 7 dingen vertellen die je mist na een break-up. Ik wil hier even bij zeggen dat dit vooral ook vanuit mijn oogpunt komt, dus dit kan bij iedereen verschillend zijn. Wel zullen het misschien dingetjes zijn die jij misschien ook herkent.

Let’s get started!

1. Kisses

Bij een relatie zul je wel denken aan kusjes en zoenen enzo. Dit heb je natuurlijk niet meer als de relatie over is, ik mis dit wel soms. Gewoon een klein kusje, dat laat zien: ‘ik hou van je’. Ik denk dat sommige mensen dit wel herkennen, gewoon dat kleine intieme dingetje wat jullie samen hadden.

2. Hugs

I totally loved them! *hearteyes* Ik vond het heerlijk om lekker samen te knuffelen of om tegen hem aan te kruipen op de bank. Gewoon gezellig dicht bij elkaar. Met zijn armen om me heen voelde ik me veilig. Ik weet niet zo goed hoe ik dat gevoel moet omschrijven, maar het was er altijd hihi. En het gevoel als hij me knuffelde dat eigenlijk zei :’het komt wel goed’, dat voelt echt heel goed!

3. Inside jokes

Zeker als je al een wat langere relatie hebt, bouw je inside jokes op. Omdat je zo hecht bent en eventueel dezelfde interesses en humor hebt. Dit was bij mij heel erg het geval, en altijd als we elkaar zagen waren er wel minstens 5 gelegenheden waarop we onze inside jokes konden toepassen. Ik vond dit echt heel fijn, lekker samen lachen. Dat maakte me echt intens gelukkig. Dit mis ik dan ook heel erg..

4. Walking hand in hand

Toen ik nog een relatie had deed ik dit best wel vaak. Bijna altijd als we ergens (buitens huis) heen liepen, liepen we hand in hand of arm in arm. Ik vond dit altijd heel fijn, zo was hij altijd dichtbij en ook zo voelde ik me veilig. Hij was altijd bij me om me te beschermen. En ook het feit dat het in het openbaar is, dit klinkt heel suf maar zo liet hij voor mij zien: ‘dit is mijn vriendin en daar ben ik trots op’. Dat is toch ook een heerlijk gevoel als meisje zijnde?!

5. Late night talks

Ook deze mis ik best wel veel. Bijna iedere avond gingen we vaste prik met elkaar kletsen. Niet dat dit per se zo was afgesproken, maar zo liep het gewoon. En zeker in het begin konden we echt tot diep in de nacht samen kletsen. Over van alles en nog wat. Bijvoorbeeld dingen die we die dag hadden meegemaakt, maar soms hadden we ook hele serieuze, diepe gesprekken. Heel fijn!

6. Sweet goodmorning texts

Ook dit gebeurde vrijwel iedere ochtend. Al was het maar een simpele ‘goeiemorgen schatje’ of ‘goodmorning gorgeous’. Het zorgt er wel voor dat je vrolijk en geliefd wakker word. Meestal kwam daarna de standaard vraag of de andere lekker had geslapen. Ik vond het wel leuk, zo iedere ochtend even samen ‘opstarten’.

7. Best friend

Op het moment dat mijn relatie ten einde kwam, voelde het alsof ik twee keer iemand was verloren. Ik was niet alleen mijn vriend kwijt, maar ook mijn allerbeste maatje. Want ook dat was hij zeker voor me. Zo iemand waar aan je alles wil en kan vertellen. Dit vond ik misschien nog wel het fijnst. Hij was er altijd voor me en kende me door en door. We konden samen huilen, lachen, kletsen over onzinnige dingen maar we konden ook hele serieuze gesprekken voeren. Dit mis ik nog wel het meest. Hij was toch altijd degene aan wie ik alles het eerste wilde vertellen (en dit deed ik ook hihi).

Dit was het alweer. Alle 7 dingen die je mist na een break-up. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen en misschien herken je wel dingen. Als dit het geval is, laat dit dan please even achter in de comments!

Dikke kus, Daphne

Q: Wat is jouw hulpmiddel tegen een gebroken hart?

Bloglovin’TumblrFacebookTwitterPinterestInstagram

3 gedachtes over “7 dingen die je mist na een break-up

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s