Gastblog || Marokko outfits

In de gastblog van vandaag gaat over mijn outfits van mijn reis in Marokko. In de zomervakantie ben ik naar Marokko gereisd. Ik heb hier de meest gave avonturen beleefd die later te lezen zijn op mijn eigen blog. Maar omdat er in Marokko een sterke religie is moet je goed opletten hoe je gekleed over straat gaat. Ik vond het nog best wel een opgave, maar heb een aantal comfortabele en niet al te warme leuke outfits samengesteld. Enjoy!

[Omdat op het moment van schrijven de koffers nog niet zijn aangekomen kan ik de merken van sommige items niet of verkeerd benoemen. Mijn excuses daarvoor!]

Blue Memories

Blue Memories Blue Memories Marokko

De eerste outfit is samengesteld uit een blauwe jurk met daarop een top met de tekst: ‘Sweet Memories’. Het shirtje heeft blauwe details passend bij de jurk. Deze outfit is lekker losjes, en als je op een plek bent waar het warmer is en je je shirt uit ‘mag’ doen kan je heerlijk in je jurk lopen.

Shirt: The Sting

Jurk: Pepita Bonita (Winkel)

Today’s Short

Today's Short Today's Short Marokko

Deze outfit is wat meer als je bijvoorbeeld de hele dag aan het reizen bent, chill bij het hotel zit, etc. Dit komt door het shortje. In het shortje heb ik een los-vallend shirt gestopt met in gouden letters de tekst: ‘Make Today Amazing’.

Zo kunnen je benen ook nog een beetje bruinen ;p

Shirt: Primark

Short: River Island

Dessert’s Zebra

Desert's Zebra

Desert's Zebra Marokko

Voor het flaneren is deze outfit perfect! Het zit gigantisch lekker en het ziet er ook nog eens leuk uit! De wijde broek is lekker luchtig en dus zeker niet te warm. Goed bedekt en ook nog eens comfi! Wat wil je nog meer!

Shirt: Primark

Broek: Gemaakt door mijn moeder, maar zulke broeken kan je tegenwoordig vaak vinden in de winkel.

Comfi Oasis

Comfy Oasis

In de oase van Tinghir ben ik weer voor een wat ‘bloter’ outfit gegaan. In een oasis zijn behalve een paar werkende mensen en een gids (als je die hebt) weinig andere mensen. Dus een kort broekje kan echt wel. In strakke kleren ga je sneller zweten, dus heb ik weer een los-vallend shirt aangetrokken in combinatie met een blauw broekje.

Shirt: Primark

Short: C&A

Just Pink

Just Pink

Just Pink Marokko

Ik moet van te voren wel even zeggen dat ik meer kijks had in deze outfit dan met de andere outfits…

Deze outfit bestaat uit een witte off-shoulder top in combinatie met een fel-roze rok. Een wederom comfortabele outfit. Dat is wel erg belangrijk in een warm land als Marokko. Je ‘moet’ namelijk je schouders en je knieën bedekt, maar vanwege de hitte wil je ook niet al te warme kleren aan. Deze outfit is daar wederom erg geschikt voor.

Shirt: Primark

Rok: H&M

Naast alleen de kledingstukken droeg ik ook een zonnebril, schoenen, een tasje, en een sjaal bij me. De sjaal was voor als ik mezelf meer wilde of moest bedekken (i.v.m. de religie of de zon). Dus deze zet ik ook nog even op een rijtje ;).

Zonnebril: Primark

Tasje: Terranova

Schoenen: Birkenstock

Sjaal: Pepita Bonita (Winkel)

Dit waren mijn favoriete outfits in Marokko! Ik hoop dat jullie het leuk en interessant vonden 😀 Bedankt voor het lezen en tot snel!

Wil je nou meer van mij zien? Neem dan gerust een kijkje op mijn eigen blog: http://xbyus.blogspot.nl/.

[Hier plaats ik artikelen over dingen die mij interesseren en bezig houden. Zo vind je artikelen over nails, maar ook over mijn ervaringen met producten én dingen die ik mee maak zoals een uitwisseling.]

Greets Yvonne!

4 gedachtes over “Gastblog || Marokko outfits

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s