Dr. van der Hoog Smooth Shea Butter masker

Ik heb weer eens een review voor je. Dit is volgens mij alweer een tijdje geleden, dus dit leek me wel leuk om te doen. Ik review vandaag een maskertje van Dr. van der Hoog. Enjoy!

Dr van der Hoog masker Dr van der Hoog

Dit is het maskertje dat ik voor je ga reviewen. Het gaat om het Smooth Shea Butter masker van Dr van der Hoog.

Verpakking

Ik vind de verpakking van dit kant en klare masker erg leuk. Het heeft alleen aan de verpakking al een hoge ‘dat wil ik hebben!’- factor. Ik vind het erg leuk dat je het hoofd ingrediënt ziet op de verpakking. Dit maakt het een stuk mooier. Verder vind ik het handig dat er nog een soort hoesje om de verpakking met het masker zelf heen zit. Dit beschermt als het ware je masker.

Smooth Shea Butter

Toen ik de verpakking openmaakte om het masker in een klein bakje te doen, rook ik de heerlijke geur al. Ik genoot echt meteen. Ook zorgde de lekkere geur ervoor dat ik het masker des te sneller wilde gebruiken. Zeker een pluspunt!

Ingredients

Dit staat er op de achterkant van de verpakking.

Before

Before masker

Zo ziet mijn huid er uit voor ik het masker aanbreng. Dat fancy gezicht ook weer hihi.

Tijdens

Shea Butter Hema foundation kwast

Nu is het tijd om het masker aan te brengen! Altijd als ik een maskertje op ga doen, doe ik de substantie een bakje. Dit vind ik fijner werken. Ik vind het ook altijd een gedoe om het masker met mijn vinger, dan zit ik altijd echt helemaal onder. En dat is nou niet echt de bedoeling. Het masker is voor mijn gezicht *wink*. Daarom gebruik ik deze foundation kwast van de Hema. Dit werkt stukken netter en fijner.

Tijdens masker

Het masker zit erop! Het voelt echt heerlijk, en ik voel nu al dat het verzorgend gaat zijn. Dat is echt een fijn gevoel. Ik kan er echt mega van genieten als ik een maskertje op heb. Wel is het meestal niet het allermooiste gezicht, al had je dat vast zelf ook al opgemerkt hahaha.

After

Ik heb het maskertje ongeveer 11 minuten laten zitten en daarna heb ik het er met lauwwarm water afgehaald. Daarna heb ik met een watje nog wat toner aangebracht op mijn gezicht. Dit vind ik altijd fijn om te doen, op zich hoeft het niet. Maar zo haal ik de laatste restjes weg en geef mijn gezicht op deze manier net dat laatste beetje verzorging.

After masker

En zo ziet mijn huid er na het masker uit. Op de foto’s is helaas het verschil niet te zien. Maar mijn huid ziet er veel beter uit, veel verzorgder. Ook voelt mijn huid nu zijdezacht aan. Heerlijk!

Conclusie

Ik ben echt dol op dit masker. Het ruikt lekker, verzorgt mijn huid heel goed en laat mijn huid zijdezacht aanvoelen. Alles wat ik eigenlijk zoek in een masker. Ik kan dit maskertje daarom iedereen aanraden! Ik ga er binnenkort denk ik nog eentje halen, maar dan ga ik een andere variant proberen. Wil je dit ook terugzien? Laat dan even een reactie achter in de comments!

Dr van der Hoog maskertjes zijn te koop voor €2,29 bij de drogist.

Dit was de review van dit masker. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen!

Ciao xo

Q: Welk masker vind jij fijn?

Bloglovin’TumblrFacebookTwitterPinterestInstagram

[Dit is een gesponsord artikel.]

3 gedachtes over “Dr. van der Hoog Smooth Shea Butter masker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s