Last Week’s Obsessions || 5

Hello! Het is weer tijd voor een nieuwe ‘bespreking’van mijn obsessies van afgelopen week. Dus dat ga ik vandaag met je delen in Last Week’s Obsessions editie 5. Enjoy!

Ook deze editie is ingedeeld in 10 items. Dit zijn de items:

Serie

Song

App

Nails

Quote

Youtuber(s)

Fashion

Tumblr achtergrond

Drink

Beauty

Laten we maar snel gaan beginnen met deze 10 items!

Serie

Ik volg deze toffe serie al heel erg lang. Ik heb alle seizoenen gezien. Nu vraag je je misschien af waarom ik er dan nu pas over vertel, nou dat komt omdat nu bekend is wie A is! Ik weet het en ergens voelt het als een opluchting dat ik nu eindelijk weet wie het is. Maar ergens is het eigenlijk best wel een teleurstelling. Ergens had ik verwacht dat deze persoon A zou zijn, maar toch blijven er nog miljoenen vragen over… Hopelijk volgend seizoen meer antwoorden.. Al weet je dat bij deze serie natuurlijk maar nooit. Ze hebben er ook 6 seizoenen over gedaan om A bekend te maken…

Het gaat hier om de serie Pretty Little Liars.

[Seizoen 1 t/m 6 staat op Netflix]

Song

Ik was afgelopen woensdag lekker door Spotify heen aan het bladeren op zoek naar nieuwe songs. Want op de huidige liedjes van mijn playlist was ik een beetje uitgekeken. Ik heb een heleboel nieuw materiaal gevonden waaronder deze heerlijke track. Ik vind de melodie heel leuk en na twee keer luisteren kon ik bijna de hele tekst meezingen.. Oops!

Ik heb het over de geweldige song genaamd Back Together van Robin Thicke en Nicki Minaj.

App

Ik heb dit spelletje echt al mega lang. en ik speel het met vlagen. De ene keer vind ik het super leuk om te spelen en dan speel ik het weer een hele tijd niet. En dan later pak ik het weer op. Zo raak ik eigenlijk iedere keer opnieuw een beetje verslaafd.. Ik kan eerlijk gezegd niet zo goed uitleggen wat ik nou zo leuk vind aan dit spelletje…

The Sims Freeplay is waar ik het over heb.

[Gratis te downloaden in de Google Play Store en Apple App Store]

Nails

Maybelline nagellak 20 Uptown Blue

Deze nagellak heb ik al best wel een lange tijd. Toen ik ‘m had gekocht heb ik ‘m één keertje opgedaan en vervolgens stond deze prachtige kleur maar een beetje te verstoffen tussen mijn nagellakstash. En afgelopen week heb ik ‘m herontdekt! Ik schaam me er een beetje voor dat ik deze prachtige kleur niet vaker heb gedragen…

Dit lakje is helaas niet verkrijgbaar meer in de winkels…

Dit nagellakje heet de Maybelline Super Stay 7 days Nail Color in 20 Uptown Blue.

Quote

silence is the most powerful scream

Deze quote is voor mij vrij veelzeggend. ik ben over het algemeen niet zo’n prater en vraag al helemaal amper om hulp. Zo zit ik niet in elkaar. Ik ben dus vaak een beetje het stille type. Daarom past deze quote bij mij. Want eerlijk is eerlijk, Silence is my most powerful scream. De meeste mensen hebben dit alleen meestal niet door..

Silence is the most powerful scream

YouTuber

Na twee keer een Amerikaanse youtuber in de spotlights te hebben gezet, is het nu weer eens tijd om een youtuber van eigen bodem uit te lichten. De youtuber is kwestie volg ik al enorm lang en ik kijk al haar video’s. Ik moet wel zeggen dat ik voornamelijk haar ‘gewone’ video”s kijk omdat ik haar vlogs niet altijd even leuk vind om te kijken. Maar ik doe mijn best! Raad jij al over wie ik het heb?

Ik heb het over Manon Tilstra, voorheen bekend als TodaysBeauty.

Fashion

Ik had afgelopen week ineens de drang om een rokje te dragen. En aangezien dit mijn enige mooie rokje is, droeg ik deze met heel veel plezier! Deze skater skirt is van de H&M. Dit rokje komt ook voor in deze outfitpost.

Tumblr Background

Tumblr by silly-luv

Tumblr by silly-luv

Deze achtergrond vind ik echt mega schattig. Ik zag deze op tumblr voorbij komen en het enige wat ik dacht was: downloaden!!! Momenteel heb ik ‘m als vergrendelingsscherm op mijn telefoon.

Drink

Ik was in eerste instantie helemaal vergeten dat we van deze frisdrank nog een aantal flessen in de schuur hadden staan. Toen ik van de week dus een fles cola wilde pakken, kwam ik deze flessen weer tegen. Ik heb meteen de fles cola terug gezet en heb hiervan een fles meegenomen. Ik heb hem eerst een halve dag koud laten worden, want dan is ‘ie het allerlekkerst. Ik vind deze smaak echt heerlijk!

[Spa & Fruit Forest Fruit Koolzuurhoudend]

Beauty

DSCI0007Β DSCI0008

In mijn favourites of july zag je dit palette al voorbij komen. I love it! De kleuren zijn echt prachtig en ik heb er al vele mooie looks mee gemaakt. Ik ben echt heel blij dat ik dit prachtige palette heb aangschaft! Ik denk dat ik met recht kan zeggen dat dit mijn meest fijne palette ooit is.

[I heart Makeup Naked Chocolate Palette]

Dit waren alle 10 de items alweer, het is volgens mij best snel gegaan. Ik vond het leuk om dit weer in te vullen en ik hoop dat je het leuk vond om dit te lezen.

Bye xo

Q: Waar was jij afgelopen week aan verslaafd?

Bloglovin’TumblrFacebookTwitterPinterestInstagram

11 gedachtes over “Last Week’s Obsessions || 5

  1. lifewithmaricia zegt:

    Manon.😍😍😍😍😍😍 Haha.πŸ™ˆ Ik ben de laatste tijd redelijk ‘obsessed’ met ananassen πŸ˜…πŸŒ™

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s