Schwarzkopf Essence Ultîme Shampoo

Dit keer heb ik een ander soort review voor je in petto. Mijn haar had het laatst echt nodig om eens te switchen van haarshampoo. Ik gebruikte al jarenlang dezelfde en ik merkte dat mijn haar er een beetje aan gewend was geraakt zeg maar. Ik had een redelijke lange tijd terug eens een commercial gezien van deze shampoo van Schwarzkopf. Het leek me een hele fijne shampoo, dus ik ga ‘m voor je testen!

Verpakking

Essence Ultîme Crystal Shine Essence Ultîme Diamond Color

Dit zijn de twee varianten die ik mijn bezit heb. Dit zijn de varianten Crystal Shine en Diamond Color. Altijd als ik mijn haar was, was ik het eenmaal met de Crystal Shine versie en eenmaal met de Diamond Color variant. Dit werkt voor mij heel fijn.

Ik vind de verpakkingen wel mooi, het is aan de verpakking duidelijk te zien welke variant je in je handen hebt. Dit vind ik zeker een pluspunt. Wel ben ik niet super te spreken over de uitstraling van de flacons. Het is denk ik niet iets dat als ik in de winkel sta, als eerste pak…

Crystal Shine

Crystal Shine  Schwarzkopf Crystal Shine

Dit is de versie om meer glans in je haar te krijgen. Deze versie had ik al wat eerder geprobeerd dan de Diamond Color versie. Dit exemplaar kreeg ik een keertje in een pakket en ik was meteen verkocht. Het gaf mijn haar echt glans en sindsdien heb ik ‘m al een keer opnieuw gekocht en gebruik ik ‘m dus nog steeds.

De ultralichte formule met vloeibaar kristal maakt het haaroppervlak glad, voor een verbeterde lichtreflectie en glans.

Diamond Color

Diamond Color  Schwarzkopf Diamond Color

En hier hebben we de andere variant, eentje die speciaal voor gekleurd haar is. Want dat is mijn haar haha. Ik moet zeggen dat ik normaal niet zo geloof in dit soort shampoos, maar nu ik er over nadenk merk ik wel verschil. Mijn haarkleur blijft echt veel langer mooi, en dat is natuurlijk het effect dat we willen hebben!

Mijn flacon is bijna leeg en ik heb al een nieuwe staan. Ik vind deze echt heel fijn. Ook ruikt deze echt heerlijk, dus de dagen erna ruikt mijn haar echt heel lekker. Dat is echt zo’n klein dingetje waar ik mega blij van kan worden hihi. [Hebben meer mensen dit? Dat je blij wordt van het feit dat je haar lekker ruikt?]

De kleurbeschermende formule verzegelt de haarkleur, voor een intense kleurglans, tot 85% minder haarbreuk en gespleten punten.

Conclusie

Schwarzkopf Essence Ultîme Shampoo

Ik ben echt heel erg te spreken over deze shampoos van Schwarzkopf. Ik gebruik ze nu al ruim twee maanden en ik heb zoals ik net al zei ook alweer nieuwe aangeschaft. Ik kan deze shampoos iedereen aanraden, heb je nu niet per se kleurbescherming of glans nodig? Dan zijn er ook nog versies voor sterker haar, om je haar te fixen (Een soort Care & Repair), eentje voor meer volume en eentje speciaal voor de blondines onder ons.

 Dit was de volledige review, ik had je graag ook nog het effect van de shampoo op mijn haar willen laten zien. Maar dit kreeg ik niet goed op beeld vastgelegd. Sorry hiervoor! Wel hoop ik dat je er iets aan hebt gehad en dat je het leuk vond om te lezen.

Schwarzkopf Essence Ultîme Shampoo is verkrijgbaar bij de drogist voor €4,99 per stuk.

Kisses, Daphne

Q: Wat is volgens jou de meest fijne shampoo ooit?

 Bloglovin’TumblrFacebookTwitterPinterestInstagram

7 gedachtes over “Schwarzkopf Essence Ultîme Shampoo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s