Last Week’s Obsessions || 6

Ik ga vandaag mijn obsessies van afgelopen week met je bespreken! Het is maandag en ik mag vandaag weer naar school. Ik ga je alle dingen die misgegaan zijn vandaag besparen, maar ja het is weer begonnen haha. Nu lekker even relaxen en deze leuke dingen met je bespreken. Enjoy!

Ook deze editie is ingedeeld in 10 items. Dit zijn de items:

Serie

Song

App

Nails

Quote

Youtuber(s)

Fashion

Tumblr achtergrond

Drink

Beauty

Laten we maar snel gaan beginnen met deze 10 items!

Serie

Dit is een serie die momenteel nog niet te zien is op tv. Maar vanaf aanstaande donderdag is het wel te kijken op tv. En dit ga ik zeker doen. Normaal ben ik niet zo’n fan van Expeditie Robinson. Maar deze editie ken ik echt heel veel mensen en dat maakt het een stuk aantrekkelijker. Dit ga ik zeker weten kijken dus!

[Expeditie Robinson, vanaf donderdag 3 september om 20.30 uur op RTL5.]

Song

Dit liedje heb ik een week geleden ontdekt. Maar de zangeres volg ik al een aantal jaar. Ik had echt het gevoel alsof ik het liedje al eens eerder had gehoord. Maar vooral de melodie vind ik echt heel lekker. Ik word er mega blij van!

Ik heb het over het heerlijke liedje Nobody Love van Tori Kelly.

App

Voor mij is zoals ik al zei school dus vandaag weer begonnen en dat betekent dat het weer tijd is om te leren en huiswerk te maken. Ik vind het soms best wel lastig om pauzes te nemen omdat ik soms echt heel veel moet doen. Maar hier heb ik nu een leuke app voor. Dit is een app die je leertijd verdeelt in periodes waarvan je de lengte zelf kunt bepalen. Dan na een aantal periodes is er een pauze ingepland. Ook is er een instelling die je wifi uitzet zodat je echt effectief kunt gaan leren. Dit is bij mij wel nodig hihi.

ClearFocus is een tijd-beheer app die u maakt meer productief. Bent u het beu om uw tijd te verspelen aan afleidingen in plaats van focussen op wat belangrijk is? ClearFocus is voor u!
Gebaseerd op de Pomodoro Techniek©, wisselt het werk sessies af met kleine pauzes. Dit maakt dat u zich makkelijker kan concentreren en dingen gedaan krijgt. Geen afleidingen meer, focus op wat belangrijk is.

[Gratis te downloaden in de Google Play Store]

Nails

Ik houd wel van een mooie rode kleur op mijn nagels. En deze vind ik echt heel fijn. Ik gebruik ‘m best wel fijn en hij staat me ook best mooi vind ik.

Quote

withoutmusic2clifewould0abeamistake-default

Zoals jullie misschien wel weten ben ik mega verslaafd aan muziek en daarom vond ik deze quote heel erg toepasselijk. Ik luister echt iedere dag muziek. Dus voor mij zou een leven zonder muziek een grote fout zijn…

Youtuber(s)

Dit keer heb ik een youtubers duo voor je. Weer eens iets anders hihi. Je hebt het natuurlijk al aan de bovenstaande afbeeldingen gezien, maar het gaat hier om Saske en Alwin van Vet Gezellig, Ik kijk trouw iedere week op maandag en donderdag hun video’s. Vooral hun weekvlogs vind ik erg leuk om te lezen.

Dit is het youtube kanaal van Vet Gezellig!

Fashion

20150826_150214 20150826_132656 20150826_143443

Deze jeans van The Sting zijn echt geweldig. Ik draag ze bijna iedere dag. Ik zit er zelfs aan te denken om een tweede in dezelfde kleur te halen.. De broek zit mega lekker en past overal bij. Dit is echt mijn meest favoriete jeans. I love it!

Laatst heb ik een 1 jeans, 5 outfits lookbook met deze jeans gemaakt!

Tumblr achtergrond

Ik vind het een hele mooie edgy afbeelding. Ik vind ‘m echt heel leuk. Momenteel staat deze op mijn lockscreen van mijn telefoon.

Drink

Hmm, ik vind dit echt een lastige categorie.. Ik wil ook niet iedere keer hetzelfde drankje aangeven haha. Maar ik heb er weer eentje kunnen bedenken. Nu ik weer naar school ga, drink ik op school natuurlijk ook veel. Zeker als het warm is. Meestal is water het makkelijkst, maar dat vind ik zo saai haha. Daarom heb ik een fles ranja siroop in mijn kluisje staan. Zo kan ik iedere keer een beetje bij mijn saaie flesje water doen. Best slim van mezelf haha.

Beauty

DSCF8782

De Lash Sensational, wat mij betreft de beste mascara ever! Binnenkort komt hier ook een review over. Ik kan je deze mascara in ieder geval zeker aanraden!

Dit waren alle 10 de items alweer, het is volgens mij best snel gegaan. Ik vond het leuk om dit weer in te vullen en ik hoop dat je het leuk vond om dit te lezen.

Bye xo

Q: Waar was jij afgelopen week aan verslaafd?

Bloglovin’TumblrFacebookTwitterPinterestInstagram

6 gedachtes over “Last Week’s Obsessions || 6

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s