Shoutout Saturday: Lenette Hermsen


Het is weer een paar weken geleden dat de laatste shoutout saturday online kwam. Dus hier is er weer eentje! Vandaag zet ik Lenette van Lenettehermsen.nl in het zonnetje. Benieuwd naar Lenette en deze shoutout saturday? Kijk dan snel mee!

Vandaag in Shoutout Saturday zet ik Lenette Hermsen van Lenettehermsen.nl in het zonnetje! Lenette Hermsen, 17 jaar en al vanaf 2010 actief op het internet! Op haar YouTube account maakt ze video’s over lifestyle, vlogt ze als ze iets leuks meemaakt (zoals evenementen) en is het grootste doel om mensen te vermaken en aan het lachen te maken. Op haar blog probeert ze een iets oudere doelgroep te bereiken door artikelen te schrijven over inner-beauty en haar leven. Hier is het doel om mensen te adviseren, inspireren en motiveren.

De vragen:

– Wat vind je het leukst aan bloggen?
Dat ik mijn eigen verhaal kwijt kan! Ik ben vanaf kleins af aan al dol geweest op schrijven en via mijn blog kan ik die passie delen met heel wat andere mensen. Dat vind ik een geweldig idee! 

– Nooit meer bloggen of nooit meer YouTube?
Oeh, dit blijft altijd een moeilijke vraag. Ik zou dan toch voor nooit meer bloggen gaan, omdat ik op YouTube een veel groter bereik heb. Mijn video’s worden zo bijvoorbeeld veel meer bekeken dan mijn artikelen. Toch hoop ik dat ik nooit deze keuze écht hoef te maken en blijf ik het beide met veel plezier doen! 

– Wat voor artikel vind je het leukst om te maken?
Artikelen waar ik mijn persoonlijke ervaringen in kwijt kan en daarmee hoop mensen te adviseren of helpen. Zo heb ik laatst bijvoorbeeld een artikel geschreven over hoe ik mijn zelfvertrouwen heb weten te winnen. Ik heb toen zoveel mailtjes en reacties gehad van lezers die me bedankte voor dat artikel omdat ze er zoveel aan hadden gehad. Dat maakt me echt dolblij en ik vind het heel mooi dat ik zoveel kan betekenen voor die mensen.

– Wat voor artikel vind je het leukst om te lezen?

Reviews blijf ik altijd heel interessant vinden. Vooral als het over een product gaat die ik op het oog heb, dan is het toch wel handig om te zien of hij daadwerkelijk zo goed/mooi is en het geld wel waard is.
 
– Wat spreekt je aan in andere blogs?
Ik denk dan toch de schrijfstijl van andere bloggers. Hoe persoonlijk ze gaan, heel formeel schrijven of juist helemaal niet en of ze meer typen dan foto’s gebruiken. Dit inspireert mij vaak voor mijn eigen artikelen. Zo ben ik erachter gekomen dat bij een review ik veel foto’s en weinig tekst veel prettiger vind om te zien dan één grote laptekst en een paar foto’s. Dat neem ik dan zelf ook weer mee in mijn eigen artikelen! 
 
– Wie is je voorbeeld op blog gebied?
Mascha van Beautygloss blijft mijn grootste inspiratie. Zij is de persoon geweest waardoor ik mijn eigen blog en YouTube kanaal ben gestart en op de dag van vandaag kijk ik nog al haar vlogs en lees ik af en toe een artikel. Ik vind haar echt heel tof!
– Hoelang duurde het voor je een beetje bekendheid kreeg?
Na 2 jaar (2012) ging het opeens heel hard. Toen ik net begon met YouTube was het nog helemaal niet populair in Nederland en wist niemand echt wat het was als ik erover begon. In 2012 begon dat te veranderen en werd YouTube steeds interessanter voor de buitenwereld. In dat jaar heb ik ook de 10.000 abonnees gehaald en sindsdien ben ik hard blijven groeien! 
 
– Wanneer ben je begonnen met bloggen?
Om precies te zijn in april 2011. YouTube begon ik in oktober 2010!
Dit waren alle vragen! Ik vond het heel leuk om Lenette deze vragen te stellen en ik vind dat ze hele leuke, interessante antwoorden heeft gegeven. Ik hoop dat je haar nu een beetje beter kent, ik in ieder geval wel!
Dan komen we alweer op het laatste onderdeel van deze shoutout, mijn favoriete artikel.
Mijn favoriete artikel op de blog van Lenette is het artikel waarin ze haar favoriete zomernummers bespreekt. Het is een al wat ouder artikel, maar dat maakt natuurlijk niets uit. Omdat ik zelf een mega muziekliefde heb, vond ik dit artikel heel leuk om te lezen. Make sure to check that out!
 
Tot zover de Shoutout van Lenette! Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen en dat je er iets aan hebt gehad.
 
XO Daphne
 
Volg Lenette op: InstagramTwitterYouTubeBloglovin’
Q: Wie zou jij graag nog willen zien in Shoutout Saturday?

7 gedachtes over “Shoutout Saturday: Lenette Hermsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s