Shoutout Saturday || Kittehscupcakes.nl

Zaterdag… Dat betekend dat er iemand in het zonnetje gezet gaat worden op GirlCode. Vandaag zie je Tara van Kittehscupcakes in Shoutout Saturday. Enjoy!

Dit keer staat Tara van Kittehscupcakes dus in de spotlights.

Dit is Tara Verbon, ze is afgestudeerd van de opleiding Voeding en Dietetiek (Hogeschool van Amsterdam), ze is een blogger en YouTuber. Alweer 5 jaar geleden is ze de blog KittehsCupcakes gestart samen met haar zus Larissa. Zoals je wel kunt gokken, zijn ze puur als hobby begonnen en daarom slaat de naam totaal niet op de inhoud van onze blog. Eigenlijk was het een klein grapje, denkend dat toch niemand hun blog zou lezen. Niets was minder waar. Op deze persoonlijke website schrijven zij over zichzelf. Daarnaast delen zij recepten, creatieve do-it-yourselfs, outfit of the days en reviewen ze een hoop producten. Ze zouden het super leuk vinden als je ook een kijkje komt nemen op onze site!
Zo, dit was Tara in het kort. Nu we haar een beetje beter hebben leren kennen is het tijd om haar een aantal vragen te stellen!
– Wat vind je het leukst aan bloggen?
Het allerleukste aan bloggen vind ik toch wel de ‘fans’ die je opbouwt na alle jaren. Sommige lezers volgen ons al echt 5 jaar lang en dat is echt bizar, maar ontzettend gaaf! Want, bloggen doen we vooral omdat we tips en ideeën willen delen met de buitenwereld. En de lezers, zijn daar onderdeel van. Wij inspireren hen, maar andersom geven zij ons ook ontzettend veel inspiratie. Daarnaast ook veel motivatie om door te gaan.
– Nooit meer bloggen of nooit meer youtube?
Deze keuze is onmogelijk! Ons youtube kanaal is een aanvulling op onze blog, maar ik zou het ontzettend jammer vinden om geen bewegende beelden te kunnen delen op de blog. Want een blog is ontzettend persoonlijk en dat is echt de kracht. Maar YouTube video’s maken het nog persoonlijker, doordat je iemand zijn stem kan horen en iemand kan zien bewegen. Nee, ik kan geen keuze maken! Alles of niets! 😉
 
– Wat voor een artikel vind je het leukst om te maken?
Dit vind ik een lastige vraag, want elk artikel schrijf ik met heel veel plezier! Ik kijk altijd trots terug op recepten (ik houd van eten en food foto’s schieten), maar ook de DIY’s kan ik heel gaaf vinden. Daarnaast natuurlijk ook de outfit of the day artikelen. Ik kan niet kiezen eigenlijk. Als ik echt moet kiezen dan kies ik voor de reisverslagen vol met foto’s en verhalen. Want deze artikelen zijn echt persoonlijk en hebben een herinnering eraan vastzitten. Bovendien is het vaak een combinatie van outfits, food en travel. We schrijven tegenwoordig met onze zus Serena op www.travellab.nl over reizen, maar ze komen ook nog steeds terug op KittehsCupcakes.nl natuurlijk.
 
– Wat voor een artikel vind je het leukst om te lezen?
Persoonlijke artikelen!
 
– Wat spreekt je aan in andere blogs?
Ik vind het altijd erg leuk om andere blogs te bekijken en te lezen, als ze hele mooie foto’s maken! Dat geeft veel inspiratie.
Ook vind ik creatieve blogs heel erg leuk, blogs die veel met DIY’s doen of bijvoorbeeld recepten.
– Wie is je voorbeeld op blog gebied?
Onze big sis Serena van beautylab! Zij schrijft de leukste teksten en maakt de allermooiste foto’s. We leren veel van haar. Verder zijn we ook super fan van Heyclaire, zij blogt sinds kort maar we kennen haar eigenlijk vooral van YouTube. Ze edit haar video’s heel tof en daar zouden wij graag naar toe willen werken.
– Hoelang duurde het voor je een beetje bekendheid kreeg?
Ik denk 1,5 jaar ongeveer. Het duurt even voordat mensen je oppikken en daarna is het een kwestie van interessant blijven en de lezers behouden.
– Wanneer ben je begonnen met bloggen?
Op 1 mei 2010! Oftewel alweer 5 jaar geleden.

Dit waren alle antwoorden, ik vind dat ze erg leuk beantwoord zijn!

Dan zijn we alweer aangekomen bij het laatste onderdeel van Shoutout Saturday: mijn favoriete artikel.

Mijn favoriete artikel van Tara op Kittehscupcakes is het artikel waarin ze een paar Reebok sneakers laat zien. Een heel erg felgekleurd paar die ze combineert met een fantastische outfit. Ik vind de outfitposts van Kittehscupcakes sowieso heel erg leuk om te zien!

Dit was het dan voor deze shoutout saturday. Ik heb er van genoten dit artikel te maken en ik hoop dat jij het leuk vond om te lezen.

 Volg Kittehscupcakes op: Instagram YouTubeBloglovin’Facebook Twitter
Ook zou ik het leuk vinden als je een kijkje wil nemen op travellab.nl Dit is een blog van Tara, Larissa en Serena.
Q: Wie zou jij graag nog willen zien in Shoutout Saturday?

2 gedachtes over “Shoutout Saturday || Kittehscupcakes.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s