Last Week’s Obsessions || 7

 Yay! Het is weer maandag. Dit is trouwens vrolijker dan ik me momenteel voel, maar goed.. Daar gaat het artikel van vandaag niet over. Waar het wel over gaat is al mijn obsessies van afgelopen week. Ik ga ze weer allemaal met je bespreken. Ga er maar lekker voor zitten en enjoy!

Net zoals altijd is deze editie is ingedeeld in 10 items. Dit zijn de items:

Serie

Song

App

Nails

Quote

Youtuber(s)

Fashion

Tumblr achtergrond

Drink

Beauty

Ik heb er zin in, ik hoop jullie ook. Let’s go!

Serie

Ondertussen is deze serie al ruim twee weken bezig en net zoals voorgaande jaren ben ik een trouwe volger. Iedere maandagavond zit ik met mijn moeder te kijken. Heerlijk! Gewoon lekker verstand op nul en kijken. Ik vind het echt heerlijk om te kijken naar mensen die een grote mond hebben en vervolgens precies die fout maken en alle bitch-fights in de model mansion. Dit is ook ieder seizoen te vinden! Momenteel zijn Yara-Fay en Loiza mijn favoriet. Wie zijn die van jou?

Song

Ik ben sowieso een grote fan van Pentatonix, en deze nieuwe single vind ik echt geweldig. Ik heb ‘m echt al heel vaak gedraaid en ben voorlopig niet van plan hiermee te stoppen. I love it!! Zijn er nog meer Pentatonix lovers out there?

[Can’t sleep love – Pentatonix]

App

Bron: twitter.com

Bron: twitter.com

Mijn liefde voor Twitter is een tijdje weggeweest, but it’s back! Ik spendeer weer hele uren aan lekker ronddwalen op twitter. Heerlijk is dat! Volg je mij nog niet? Dit is je kans! Hier kun je me volgen. Ik zou het echt heel erg leuk vinden om met jullie te kunnen socializen!

Nails

DSCI0039 DSCI0041

Ik heb dit prachtige lakje nu ongeveer twee weken. And I love it!! Ik heb ‘m al meerdere keren gedragen en ik vind ‘m echt heel erg mooi. Het is een mooie oudroze tint met een bruinige ondertoon.

[Sinful Colors – …]

Quote

Op zich spreekt deze quote voor zichzelf, vind ik. Maar voor degenen die geïnteresseerd zijn, zal ik even uitleggen wat het voor mij betekent.

Ik ben zelf vrij onzeker en heb best wel een grote mediische achtergrond. Ze je ziet het aan de buitenkant niet, maar ik heb ‘m wel degelijk. Vaak zie ik mijzelf hierdoor anders dan andere meisjes, en dan niet op een positieve manier.. Momenteel gaat het wel, maar ik heb daar altijd moeite mee gehad. Ik wilde niet anders zijn, ik wilde gewoon zijn zoals iedereen. Daarom zegt deze quote veel over mij, omdat ik moet houden van mezelf.

Youtuber(s)

Youtube banner

yvonne

Misschien ken je herken je haar wel. De youtuber waar ik afgelopen week ‘addicted to’ was is mijn eigen gastblogster Yvonne. Zoals jullie weten heeft zij ook een eigen blog, maar dus ook een youtube kanaal. Ik vind haar filmpjes heel leuk om te kijken en ik kan je ook zeker aanraden een kijkje te gaan nemen op haar kanaal.

Bron: https://www.youtube.com/user/BYUSfashion/featured

Fashion

DSCI0023

Deze joggingbroek van de Primark heb ik veel gedragen afgelopen week. Bijna iedere dag kwam ik natgeregend uit school en vond ik het wel fijn om lekker een joggingbroek aan te doen.

[Joggingbroek – Primark]

Tumblr achtergrond

Ik ga hier niet omheen draaien, het is herfst!

Drink

Ik vind het de laatste tijd heerlijk om thee te drinken, even lekker genieten van de warmte. En ik vind citroen op zichzelf al heel lekker, dus daarom citroen thee. Een mooie combinatie!

[Pickwick Citroen Thee]

Beauty

DSCI0038 DSCI0037

Aangezien het afgelopen week wel herfst leek, wilde ik dit ook een beetje terug laten komen in mijn oogmake-up. Ik voelde me in de mood om koperkleuren te gebruiken en dat deed ik met dit palette.

[W7 – In The Nude Palette]

Dit waren alle 10 de items alweer, het is volgens mij best snel gegaan. Ik vond het leuk om dit weer in te vullen en ik hoop dat je het leuk vond om dit te lezen.

Bye xo

Q: Waar was jij afgelopen week aan verslaafd?

Bloglovin’TumblrFacebookTwitterPinterestInstagram

28 gedachtes over “Last Week’s Obsessions || 7

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s