Shoutout Saturday || Esthersvision.nl

Hi lovies, het is alweer zaterdag en dat betekent dat ik weer een blogger in de spotlights ga zetten. Enjoy!

Vandaag gaat de shoutout naar Esther van esthersvision.nl.

Dit is Esther Geertsma en ze blogt met heel veel liefde en plezier op www.esthersvision.nl Haar blog is een persoonlijke beauty blog met nog wat afwisseling naar fashion. Ze schrijft vooral over onderwerpen die haar erg aanspreken. Ze probeert elke dag een artikel online te hebben maar dat wil nog wel eens wisselen. Ze is in 2014 begonnen met haar blog en doet het met heel veel plezier. Het is echt een hobby geworden en ze geniet er altijd van.

ik vind d’r nu al leuk hihi. We kennen Esther dus nu een beetje beter, en daarom is het tijd om haar een paar vragen te stellen.

Wat vind je het leukst aan bloggen?

Wat ik zo leuk aan bloggen vind is dat ik echt mijn ei erin kwijt kan. Ik had altijd al een grote passie voor make-up en alles wat daar mee te maken had maar kon het nooit zo goed delen. Door mijn blog heb ik al wat lieve meiden leren kennen met deze zelfde passie. Ook kan ik mijn creativiteit en mijn hersenspinsels er op kwijt.

Wat als je nooit meer zou kunnen bloggen?
Dat zou ik heel erg vinden. Bloggen is een hele grote hobby geworden voor me. Het is even een ontspan momentje voor me om foto’s te maken en een artikel te schrijven. Ook heb ik door mijn blog een grote hobby ontwikkeld voor fotografie. Zonder mijn blog zou ik dit niet zo snel ontdekt hebben.

Wat voor een artikel vind je het leukst om te maken?
Ik vind een review schrijven heel erg leuk omdat ik mijn mening dan mag geven.

Wat voor een artikel vind je het leukst om te lezen?
Ik vind ook het lezen van reviews bij andere bloggers heel erg leuk. Shoplogs en persoonlijke artikelen lees ik ook graag.

Wat spreekt je aan in andere blogs?
Ik kan soms echt jaloers worden van de prachtige lay-out van andere blogs. Ik ben zelf niet zo goed met codering etc. Dat zou ik nog wel eens willen kunnen. Ook de schrijfstijl vind ik bij sommige bloggers heel erg leuk waardoor ik steeds weer terug kom.

Wie is je voorbeeld op blog gebied?
Oei dit is lastig. Ik heb niet echt een voorbeeld. Er zijn heel veel bloggers die ik heel erg leuk vind en veel bewondering voor heb.

Hoelang duurde het voor je een beetje bekendheid kreeg?
Ik weet nog wel dat mijn eerste artikelen niet echt gelezen werden, maar na ongeveer een half jaar begonnen mijn volgers wat te stijgen.


Wanneer ben je begonnen met bloggen?
Ik ben 29 januari 2014 begonnen met mijn blog. Daarna ben ik in juni 3 maand gestopt en in september weer begonnen.

Wauwie, we kunnen Esther nu nog een beetje beter. Dit waren alle vragen en wat mij betreft hebben we goed antwoord gekregen!

Dan zijn we alweer aangekomen bij het laatste onderdeel van Shoutout Saturday: mijn favoriete artikel.

Mijn favoriete artikel op esthersvision is het artikel waarin ze een outfit laat zien in het park. Ik vind het groene rokje dat ze in deze outfit draagt echt heel erg mooi. Het staat haar geweldig!

Dit was het dan voor deze shoutout saturday. Ik heb er van genoten dit artikel te maken en ik hoop dat jij het leuk vond om te lezen.

Wil jou nu ook een keertje in het zonnetje staan met je blog of ken je een blog die dit verdient? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar everydayagirlcode@outlook.com.

 Volg Esther op: Twitter – Instagram – Facebook

Q: Wie is jouw favoriete blogger/youtuber?

Bloglovin’TumblrFacebookTwitterPinterestInstagram

Een gedachte over “Shoutout Saturday || Esthersvision.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s