Last Week’s Obsessions || 8

Whiee, en alweer een week voorbij. De tijd gaat echt veel te snel.. Maar goed, dat betekent wel dat we weer iets te kletsen hebben. Benieuwd naar mijn last week’s obsessions? Kijk dan gezellig mee!

Net zoals altijd is deze editie is ingedeeld in 10 items. Dit zijn de items:

Serie

Song

App

Nails

Quote

Youtuber(s)

Fashion

Tumblr achtergrond

Drink

Beauty

Ik heb er zin in, dus laten we lekker gaan beginnen!

Serie

Sommigen zullen dit al weten, maar ik ben totaal verslaafd aan The Vampire Diaries. ik kijk vrijwel iedere dag naar deze serie en ik vind de acteurs ook heel leuk. Ik heb Jeremy, Damon en Stefan op mijn achtergronden van mijn telefoon staan. Kijk jij ook naar deze geweldige serie?

[The Vampire Diaries]

Song

Ik vond de originele versie van dit liedje al erg leuk, en vorige week zag ik op facebook een akoestische versie voorbijkomen. Sindsdien staat deze song op repeat. Heerlijk! Wat vind jij van dit liedje?

[What do you mean (acoustic) – Justin Bieber]

App

Ik ben al lang op zoek naar een lekker ritme voor het slapen. Ook was ik mijn gewone wekker een beetje zat en vond ik dat ik toe was aan iets anders. Ik was in de app store gaan zoeken naar een goede app hiervoor. Toen kwam ik deze app tegen! Ik scrolde even door de beschrijving en de afbeeldingen heen en vond dat het zeker het proberen waard was. Inmiddels gebruik ik ‘m echt iedere dag. Hij maakt me heel fijn wakker en houd ook nog eens leuke statistieken bij. Deze app is echt een aanrader!

Sleep Cycle is voor €1,99 te downloaden in de Google- Play Store en de Apple App Store.

[Sleep Cycle]

Nails

DSCI0023 DSCI0024

Het is herfst, en zoals je in mijn zelfgemaakte tag al kon zien draag ik dan het liefst de kleur bordeaux rood. En Hoe kan dat nou beter dan met bordeaux rode nagellak? Dit mooie lakje is van Essence en is ook te bewonderen in dit artikel!

[Essence Colour & Go – 113 Do you speak love? ]

Quote

DSCI0003

Ik vind deze quote echt prachtig. We hebben hem hier thuis in een lijstje op de vensterbank staan. Voor ons betekent deze quote vrij veel…

Youtuber(s)

Bron: allaboutleonie.nl

Ik blijf dit vaak een lastige categorie vinden.. Ik kijk zoveel filmpjes en volg echt heel erg veel mensen. Toch heb ik weer een kandidaat gevonden! En deze keer is dat Leonie van het kanaal All about Leonie

Fashion

DSCI0002

Ik heb deze laarsjes twee dagen geleden gekocht en ik ben helemaal verliefd! Ik zocht al heel lang naar een paar als deze en nu heb ik ze eindelijk. Ze lopen toch best wel comfortabel en ik vind ze echt prachtig!

[Chelsea boots met blokhak van Van Haren]

Tumblr achtergrond

Bron: http://www.sleepcycle.com/

Bron: http://www.stephencrutch.com/

Ik had mijn pc geüpdate naar Windows 10, en daarom wilde ik ook meteen een mooie bureaubladachtergrond zoeken. En ik heb er eentje gevonden! Ik vind dit plaatje echt prachtig en deze pronkt dan nu ook op de achtergrond van mijn pc hihi.

Drink

Vorige week was de Lipton Ice Tea weer in de aanbieding bij de Plus en daarom had mijn vader weer wat ingeslagen. Waaronder deze heerlijke variant. Afgelopen week heb ik hier dus heel wat van gedronken!

[Lipton Green Ice Tea]

Beauty

DSCI0031 DSCI0032

Vorige week kreeg ik weer een pakketje binnen van makeupactie.nl en daar zat deze mascara in. Niet alle producten die ik van ze krijg vind ik even goed, maar ik was erg benieuwd naar deze mascara. Ik heb ‘m vorige week getest en ik vind ‘m echt heel fijn. Inmiddels gebruik ik ‘m iedere dag!

[Beebee Cosmetics – Long Lash Mascara]

Dit waren alle 10 de items alweer, het is volgens mij best snel gegaan. Ik vond het leuk om dit weer in te vullen en ik hoop dat je het leuk vond om dit te lezen.

Bye xo

Q: Waar was jij afgelopen week aan verslaafd?

Bloglovin’TumblrFacebookTwitterPinterestInstagram

5 gedachtes over “Last Week’s Obsessions || 8

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s