Plog || 15 oktober ’15

Hi! Ik ben vorige week donderdag met mijn handvaardigheid klas op excursie geweest naar Rotterdam. En ik neem je mee door foto’s te laten zien van alles wat ik gedaan heb. Enjoy!

wekker

Time to wake up! Ik had mijn wekker gezet, en heb me mega verslapen. Mijn wekker stond om 7 uur en blijkbaar ben ik weer omgedraaid en werd toen om 8 uur wakker.. STRESS!! Ik moet namelijk om half 9 in de bus zitten…

Ik was uiteindelijk precies op tijd, maar de bus stond in de file op weg naar mijn school. Gehaast voor niets dus…

in de file

Hoera! We zijn onderweg, maar wel al in de file richting Rotterdam… De tijd op de klok klopt alleen niet, de moest de chauffeur nog aanpassen hihi

muziek en cola

Muziekje op en een grote fles cola, dan komen we de files wel door. Dat vind ik altijd wel chill, gewoon lekker een beetje relaxen in de bus. Herken jij dat ook?

 nog meer files

Nog meer files…

kop van zuid

Als eerste opdracht van de excursie moesten we allemaal (ik en de andere leerlingen van mijn handvaardigheid klas) een presentatie geven over een bepaald gebouw op de Kop van Zuid. Hierbij moest je iets vertellen over de omgeving, de architectuur en ga zo maar door. Het gebouw waar ik iets over moest vertellen was Hotel New York.

Outfit of the Day

Outfit of the day! Ik had deze dag mijn grijze Dr. Martens aan samen met mijn donkergrijze broek van de Sting. Mijn jas is van Jane Norman (V&D) en mijn sjaal is van de H&M. Ik heb onder mijn jas nog een trui aan in een mosterdgele kleur (die overeenkomt met de gele kleur van mijn sjaal) deze is van de New Yorker.

chocolaa nog meer chocolaa

CHOCOLADEMELK!! Leonie en ik hadden het heel erg koud en zijn daarom in onze pauze naar de Coffee Company geweest om daar een lekker warme kop chocolademelk te drinken onder het genot van een brownie. Jummie! Maakt die tweede foto je al hebberig? Hihi

opweg naar de kunsthal

Hier zijn we opweg naar de Kunsthal. Daar krijgen we de middag opdracht. En wauwie, wat staat Leonie (met de grijze jas) er fancy op zeg. Knapperd!

in de kunsthal

We zijn binnen! Dit fancy polsbandje is je entreebewijs. Hoera!

DSCI0029

En op deze kleurrijke stoelen wachten we op de opdracht die ons wordt uitgelegd. We krijgen ook een plattegrondje van de tentoonstelling die ik zometeen ga zien. Ik ehb er zin in!!

timeline Keith Haring

En dit is ‘m dan! De tentoonstelling die ik ben gaan bekijken. The Political Line van Keith Haring. Ik vond het echt heel leuk om te zien en de achterliggende thema’s vond ik erg goed dat die aan bod kwamen. Ik heb vol bewondering hier rondgelopen. Ik kan het je zeker aanraden om ook te gaan kijken!

glow in the dark

Whiee! Mijn blaadje geeft licht. Af en toe ben ik echt een klein kind haha

twins

Mieke en ik met onze fancy bandjes. We’re bracelet twins!

opdrachten

Iedereen hard aan het werk met de opdrachten. (van links naar rechts: Romy – Kelly – Leonie)

weer in de bus

Weer in de bus op weg naar huis. Het regent, bah..

pannenkoek calzone pannenkoek met spek en kaas

We eten lekker pannenkoeken! Jummie.. Links is met gebakken uitjes, spekjes, ham en daarop brie en geraspte kaas. Rechts een pannenkoek met spek en geraspte kaas. Lekker smullen!!

kaarten

Na al dat gesmul met die pannenkoeken gezellig een potje kaarten met het gezin. Ik heb twee keer gewonnen!

portomonnee

Deze portemonnee kreeg ik van mijn moeder op de sieradenparty die mijn buurvrouw gaf die avond. Die was heel gezellig, veel leuke dingetjes gezien!

make-up verwijderen

Zodra ik thuis kwam ben ik vrijwel meteen mijn bed in gedoken. Maar voordat dat kon moest ik natuurlijk eerst mijn make-up eraf halen en mijn pyjama aandoen.

bedtime

Bedtijd! Slaap lekker 🙂

Dit is alles wat ik die dag gedaan heb. Ik vond het erg leuk om dit aan jullie te laten zien, ik hoop dat je het leuk vond om te zien. En wil je nou vaker een kijkje in mijn leven? Laat dit dan even achter in de comments!

Liefs, Daphne

Q: Wat is jouw hobby?

Bloglovin’TumblrFacebookTwitterPinterestInstagram

11 gedachtes over “Plog || 15 oktober ’15

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s