Last Week’s Obsessions || 9

Yay! Daar is ‘ie weer. Een nieuwe editie van Last Week’s Obsessions! Ik vind het altijd heel erg leuk om deze (zelfbedachte) rubriek te schrijven. In deze editie komt onder andere pentatonix, grey’s anatomy en YouTube voorbij. Enjoy!

Ook deze editie bestaat uit de gebruikelijke 10 categorieën. Let’s go!

Serie

Grey's Anatomy

Grey’s anatomy! Do I need to say more?! Grapje hihi. Ik had deze serie nog nooit echt gekeken, maar was dit wel altijd van plan. Nu leen ik dus een paar dvd boxen van een kennis en kijken mama een paar keer per week samen naar deze serie. Ik vind ‘m echt geweldig! Ik ben nu halverwege seizoen 1.

[Grey’s Anatomy]

Song

That’s christmas to me van Pentatonix. Ik heb in een eerdere editie van Last Week’s Obsessions al wel eens verwezen naar Pentatonix. En de titel van dit liedje zegt het al, maar het is een kerstliedje. Ja, dat lees je goed. EEN KERSTLIEDJE! Ik ben sinds 1 november begonnen met het luisteren van kerstliedjes. Zijn er hier meer mensen die dit doen?

[That’s Christmas To Me – Pentatonix]

App

YouTube

YouTube, een app waar ik iedere dag een kijkje neem en uren kan kijken naar variërende filmpjes. Het gaat ook altijd hetzelfde, ik vind dat ik 1 filmpje mag kijken en eindig 2 uur en 20 filmpjes later met kijken. Het werkt heel verslavend. Ik vind het echt heerlijk als ik net wakker ben, ff rustig wakker worden. Heerlijk!

[Youtube]

Nails

Essence nail polish

Ik vind dit echt een heel mooi en neutraal kleurtje. Het is een beetje een grijs/groene tint. (Dit komt alleen op beeld niet zo goed over…) Ik ben echt dol op deze kleur. Ik draag ‘m dan ook heel graag!

[Essence the gel nailpolish – 32 discreet agent]

Quote

Quote

Remind yourself that it’s okay to not be perfect

Deze quote zegt best wel veel voor mij. Ik ben vrij recent tegen het feit dat ik TE perfectionistisch ben aangelopen. Dit was nogal een binnenkomer. Het was op zich geen big surpise, maar het besef was zwaar. Daarom is deze quote op dit moment goed voor me, een reminder aan mezelf.

Youtuber

Mascha Beautygloss

Mascha van Beautygloss. Ik denk dat bijna iedereen haar wel kent, ze is een waar voorbeeld voor mij. ik vind haar echt geweldig en kijk ook al haar filmpjes. Ook volg ik haar tweede kanaal, Vloggloss. Daar zet ze iedere dag een vlog online. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen!

Drink

nog meer chocolaa

Allereerst, ik ben best wel een beetje trots op deze foto hihi. Ik heb deze van een eerder artikel, maar dat maakt voor nu even niets uit. Wat ik fijn vind om te drinken met dit weer is warme chocomel. Heerlijk. Nu denk je misschien: “Is dat niet een beetje vroeg Daphne?!” Nee, net zoals ik kerstliedjes luister wanneer ik dat wil, drink ik ook warme chocomel wanneer ik hier zin in heb. Ik vind het gewoon echt heel erg lekker!

Beauty

All MATT blush Catrice blush

Deze blush van Catrice was mijn beauty obsession van afgelopen week. Ik heb ‘m nu een maandje denk ik, en ik ben er echt dol op. Hij past heel mooi bij mijn huidskleur en het geeft me een natuurlijke blosje. En dat is wat ik met mijn enorm bleke huid precies nodig heb!

[Catrice Multi Matt Blush in 010 Love, Rosie!]

Background

MAG_designlovefest_wallpaper.jpg

Deze vrolijke achtergrond van Dress Up Your Tech staat momenteel op mijn bureaublad achtergrond. Het maakt me echt vrolijk zodra ik mijn computer aanzet. Yay!

Dit waren alle 10 de items alweer, het is volgens mij best snel gegaan. Ik vond het leuk om dit weer in te vullen en ik hoop dat je het leuk vond om dit te lezen.

Bye xo

Vorige editie van Last Week’s Obsessions

Q: Waar was jij afgelopen week aan verslaafd?

Bloglovin’TumblrFacebookTwitterPinterestInstagram

3 gedachtes over “Last Week’s Obsessions || 9

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s