Gastblog || Pointy Fall

Vandaag heb ik weer een nail-art tutorial voor jullie. Ik wilde per se een design waarbij ik een van mijn favoriete herfst/winter kleuren kon gebruiken, en  dit is gelukt! Ik ben echt mega enthousiast over hoe mijn nagels zijn geworden en wilde ze graag met jullie delen.

6

Het is een super makkelijk design waar je zeker niet lang mee bezig bent. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat je kleurtjes gebruikt die na een keer lakken al goed dekken. Dit in verband met het loshalen van de tapejes – hier kom ik later op terug ;p -.

Benodigdheden:

  • Base-Coat
  • Bordeaux Rode nagellak
  • Gouden nagellak
  • Striping tape
  • (Saté-prikker)
  • Top-Coat

Stap 1:

Lak al je nagels met een base-coat om je nagels te beschermen tegen de kleur van de nagellak én het zorgt voor het beter blijven zitten van je design.

1

Stap 2:

Neem je striping tape (je kan ook zelf dunne strookjes knippen met plakband of washi-tape) en knip voor elke nagel 4 stukjes. Deze plak je vervolgens op je nagels (zie foto).

2

Stap 3:

Lak al je nagels, behalve je ring- en middelvinger, geheel met de rode kleur. Haal gelijk het tape voorzichtig van je nagels. Anders heb je kans op het wegtrekken van meer nagellak dan gepland. Mocht er een beetje nagellak scheef zijn gegaan kan je dit gemakkelijk bijwerken met een saté-prikker.

Op de afbeeldingen is goed te zien hoe het er uit moet komen te zien.

3

Voor de overige nagels doe je bijna hetzelfde. Alleen bij deze nagels maak je het stukje tussen de tapejes goud. Het simpelste is om de kleine delen boven en tussen het tape met een saté-prikker aan te brengen. De rest kan gemakkelijker met het kwastje.

4

Stap 4:

Als je nagels volledig gedroogd zijn, is het tijd om een top-coat te lakken voor een mooie glans en voor het langer blijven zitten van je creatie.

7

Bedankt voor het lezen en succes met het recreëren van dit design!

Mocht jij deze nagels nu hebben nagemaakt dan vinden wij het leuk om ze te zien! Je kan ze daarom delen op social media met #GIRLcodexBYME zodat wij snel jouw recreatie kunnen bewonderen!

Wil je nou meer van mij zien? Neem dan gerust een kijkje op mijn eigen blog: xbyus.blogspot.nl

[Hier plaats ik artikelen over dingen die mij interesseren en bezig houden. Zo vind je artikelen over nails, maar ook over mijn ervaringen met producten én dingen die ik mee maak zoals een uitwisseling.]

Greets Yvonne!

4 gedachtes over “Gastblog || Pointy Fall

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s