Netflix Favourites || 2

Hi! Het is alweer een tijdje geleden dat ik de eerste editie van Netflix Favourites online zette. Het is dus wel weer tijd voor een update. Vandaag ga ik dus weer drie favorieten aan je laten zien. Enjoy!

Ik heb er zin in, dus laten we lekker gaan beginnen!

House

house (1)

Dit is een serie die ik al een tijdje volgde op tv. Ik vond dit altijd heel erg leuk, ik kwam House laatst tegen op Netflix en besloot eens van begin af aan te gaan kijken. Niet dat er echt een mega verhaallijn in zit, maar ik vond het wel fijn.

[Er zijn 8 seizoenen beschikbaar op Netflix]

De Britse acteur Hugh Laurie speelt Dr. Gregory House, een medisch genie dat een team van jonge diagnostici leidt. Hij is niet alleen erg op zichzelf, maar ook bot en onbehouwen en zou het liefst alle contact met zijn patiënten vermijden. Zijn directe manier van communiceren en cynische opmerkingen maken het voor veel mensen bijna onmogelijk om met hem om te gaan. Deels komt zijn gedrag door de chronische pijn in zijn rechterbeen, ontstaan door een verkeerde medische behandeling. Desondanks staat hij in hoog aanzien vanwege zijn vermogen schijnbaar ongeneeslijk zieke patiënten te diagnosticeren en te behandelen. Dit, en zijn voorliefde voor medische vraagstukken, maken van hem de laatste hoop voor “onbehandelbare” patiënten met ongewone en mysterieuze ziektes

Bron

The Vampire Diaries

the vampire diaries (1)

In editie 8 van Last Week’s Obsessions liet ik deze serie al eens voorbijkomen. En ik ben nog steeds verslaafd!! Ik ben halverwege seizoen 4. I just can’t get enough! #teamstefan

[Er staan 5 seizoenen op Netflix]

How I Met Your Mother

how i met your mother (1)

Dit is ook echt een heerlijke serie! Ik vind het heerlijk om te kijken als ik gewoon even niks wil. Je hoeft niet zo na te denken bij deze serie, gewoon lachen. Dat vind ik zo af en toe heel prettig! Net zoals House keek ik deze serie ook altijd op tv. Dus ook deze eens vanaf het begin kijken!

[Er staan 9 seizoenen voor je klaar op Netflix]

De serie draait om Ted die in het jaar 2030 zijn zoon en dochter vertelt over gebeurtenissen die uiteindelijk leidden tot zijn ontmoeting met hun moeder. Zijn relaas begint in het jaar 2005. De zevenentwintig jarige Ted Mosby verhuist met zijn vrienden Marshall Eriksen en Lily Aldrin naar New York na hun afstuderen aan Wesleyan University. In MacLaren’s, een bar die direct onder hun appartement gelegen is, ontmoet hij Barney Stinson en Robin Scherbatsky. Tijdens zijn zoektocht naar “de ware” in New York wordt hij bijgestaan door deze vier vrienden. In de serie worden gedurende de afleveringen voor het vertellen van deze verhalen herhaaldelijk flashbacks gebruikt.

Bron

Dit waren mijn Netflix Favourites voor deze keer, ik hoop dat je het leuk vond en misschien wil je nu wel een van deze series kijken.

Liefs, Daphne

Ook leuk om te lezen: This or that tag

Q: Wat is jouw aanrader op Netflix?

Bloglovin’TumblrFacebookTwitterPinterestInstagram

4 gedachtes over “Netflix Favourites || 2

  1. caroliendegraaf zegt:

    Wat leuk! Ik heb een soort gelijke serie arikelen op mijn blog, en het verbaasd me altijd dat er best wel veel series en films zijn die mensen ook nog helemaal niet kennen 🙂 Altijd leuk om nieuwe tips door te geven!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s