Ontspannen doe je zo!

Zoals je in Story behind my short hair al kon lezen, ben ik een perfectionist eerste klas en een enorme controlfreak. Dit maakt het voor mij vrij lastig om me te kunnen ontspannen. Toch heb ik een manier hiervoor. Die manier ga ik je vandaag laten zien. Enjoy!

Ik heb ondertussen een aantal kleine trucjes gevonden die voor mij werken, ik zeg zeker niet dat ik zeker weet dat dit ook iets voor jou is, maar bij werkt het wel. Daarom wil ik het graag met je delen!

Kleurboek voor volwassenen

DSCI0016

Een van de manieren is door te tekenen, soms teken ik zelf dingen of teken ik dingen na. Soms pak ik er ook een kleurboek voor volwassenen bij. Dit vind ik echt heerlijk! Lekker even mijn gedachten uitzetten en gewoon kleuren hihi. Ik heb van verschillende mensen met mijn verjaardag vorig jaar en voor kerst enzo allemaal van die boeken gekregen. Ik heb tekenen altijd al leuk gevonden, maar deze manier helpt me ook echt om te ontspannen.

Stift of potlood?!

DSCI0026

Het ligt er een beetje aan waar ik zin in heb, ik ben niet een persoon die bladzijde voor bladzijde afgaat. Ik ben zo’n persoon die gewoon iedere keer weer een andere plaat pakt en bijna nooit een plaat afmaakt. Dit zou ik alleen misschien wel moeten doen. Hmm, misschien word dat nog een doel hihi. Wat ook wisselend is, is of ik met potlood of met stift kleur. Meestal vind ik potlood fijner, ik kan niet zo goed uitleggen waarom, maar dit heb ik altijd al fijner gevonden. Zo af en toe ben ik in de mood om gewoon lekker simpel met stift te kleuren. Zo nu en dan ook best lekker!

Stabilo

Stabilo vind ik echt het fijnste merk ever! Ik koop al jaren mijn stiften en potloden van dit merk. Ik vind eigenlijk alles wat ze hebben praktisch of fijn. Nu heb ik er minder van, maar toen ik klein was wilde ik er ieder nieuw schooljaar iets anders van. Daar keek ik dan ook echt naar uit!

Toch blijven de klassieke stiften en potloden wel echt het fijnst. Eigenlijk zijn zij altijd de beste keus! Op de foto’s zie je de STABILO aquacolor potloden (12 stuks) en de STABILO Pen 68 stiften (15 stuks, waarvan 5 neon kleuren). Ik vind deze echt heel fijn, ik gebruik ze niet alleen voor kleuren. Maar ook als ik samenvattingen maak voor school. Ideaal!

Dit was dus een van mijn trucjes om te ontspannen. Ik vond het erg leuk om hier meer over te vertellen. Ben je nou benieuwd wat mijn andere trucjes zijn? Laat dit even achter in de comments. Die andere manieren laat ik je als je wil ook graag zien!
Ik hoop dat je iets gehad hebt aan deze tip, ik vond het leuk om dit met je te delen!

Liefs, Daphne

Q: Wat werkt voor jou goed als ontspanning?

Bloglovin’TumblrFacebookTwitterPinterestInstagram

[Dit artikel is gesponsord door Stabilo.]

2 gedachtes over “Ontspannen doe je zo!

    • Daphne Lippmann zegt:

      Ik ben nu begonnen met de routine om mezelf er toe te zetten 1 dag in de week er een half uurtje tot een uurtje voor te gaan zitten. Dit werkt tot nu toe best wel fijn. Zo heb je altijd een vast ontspan momentje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s