Rebel Pieces Wishbone Bracelet

Hi! Ik merk dat ik het steeds leuker begin te vinden om armbandjes te dragen. Daarom review ik vandaag deze Wishbone Bracelet van Rebel Pieces voor je. Enjoy!

Wishbone

Ik mocht in de webshop van Rebel Pieces iets uitzoeken en ik koos voor de Silver Wishbone bracelet uit de Handmade Fine! collectie. Deze sprak mij meteen aan en ik vond hem echt prachtig. Het wensbotje als bedeltje maakte het voor mij extra bijzonder. Het heeft voor mij een eigen, persoonlijke betekenis.

Silver handmade bracelet

Ik heb de zilveren versie gekozen, maar ze hebben ‘m ook in een gouden uitvoering. Die was ook echt pretty, maar goud is gewoon niet zo mijn ding. Ook heeft het armbandje witte details. Dit vind ik erg mooi, zo laat je het geheel wat mooier uitkomen! Wel is hij een beetje aan de grote kant voor mij, maar dat heb ik bij zo’n beetje alle armbanden. Ik heb nu eenmaal van die dunne polsjes. Geeft niks!

Over Rebel Pieces

Rebel Pieces jewellery

Rebel Pieces is een bedrijfje dat armbanden, oorbellen, kettingen en ringen verkoopt. Rebel Pieces heeft zoals ik dus al zei een eigen handmade collectie. Maar ook andere prachtige sieraden! Ik raad je zeker eens aan een kijkje te nemen in de webshop!

Conclusie

Ik ben ontzettend blij met mijn armbandje en zal hem nog vaak dragen. Ik ben nu al fan van Rebel Pieces en ik hou hun pagina in de gaten. Ben je nu op zoek naar iets leuks voor jezelf of als cadeautje voor je vriendin, zus, moeder of oma? Neem dan zeker een kijkje in de webshop!

De Silver Wishbone Bracelet is te koop bij Rebel Pieces voor €12,95.

Liefs, Daphne

[Deze post is gesponsord door Rebel Pieces.]

Q: Welk armbandje uit de webshop vind jij het leukst?

Bloglovin’TumblrFacebookTwitterPinterestInstagram

2 gedachtes over “Rebel Pieces Wishbone Bracelet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s