Happy New Year!

Het is 1 januari! Wat gaat de tijd toch hard. Ik wil je een gelukkig nieuwjaar wensen en ik laat je de 10 meest gelezen berichten van 2015 zien. Enjoy!

Allereerst wil ik je bedanken dat je mijn artikelen leest en af en toe eens een reactie achterlaat, daar ben ik je enorm dankbaar voor. Dankzij jou is GirlCode in 2015 enorm gegroeid. Dankjewel!

Dan wil ik je nu een heel fijn, creatief en leerzaam 2016 toewensen. Maak er het allerbeste van. Dit wordt jou jaar!

En dan wat ik je beloofd had. De 10 meest gelezen artikelen van 2015. Enjoy!

banner

Op nummer 1: de Most Likely To Tag. Ik heb deze met plezier ingevuld en ik ben blij dat jullie het ook zo leuk vonden!

Rosti Mepal vs Dopper - Battle

De eerste editie van een nieuwe rubriek op GirlCode staat op nummer 2. In deze battle staan de drinkflessen van Rosti Mepal en Dopper tegen elkaar. Ben je benieuwd welke fles mijn voorkeur heeft?

story behind my short hair

Nummer 3! De eerste keer dat ik een erg persoonlijk verhaal deel. Dit vond ik erg spannend, maar het is gelukkig heel fijn ontvangen. Dankjulliewel daarvoor! Het verhaal dat ik hier vertel gaat over de échte reden voor het afknippen van mijn verhaal.

3 dingen die ik heb geleerd door mijn chronische ziekte

Op nummer 4 nog een persoonlijk verhaal. Sommigen van jullie wisten het misschien al, maar ik ben chronisch ziek. Hierdoor heb ik in mijn 17- jarige leven al enorm veel meegemaakt, maar ook veel geleerd. Daarom deelde ik hier 3 dingen die ik heb geleerd door mijn chronische ziekte.

confession ik ben hsp

Nummertje 5. Door het eerste persoonlijke verhaal dat ik plaatste, ben ik geïnspireerd om dit vaker te doen. Daarom opende ik een nieuwe rubriek: confessions. Ook is dit verhaal een vervolg op de reden voor het afknippen van mijn haar. In deze eerste editie vertel ik dat ik hsp ben.

lookbook banner

Op nummer 6 het eerste lookbook dat ik plaatste. Dit vond ik erg leuk om te doen. Dit lookbook was voor de zomer.

Lookbook  Back 2 School

Nummer 7! Ik had de smaak te pakken en maakte voor mijn back 2 school serie een nieuw lookbook. 1 pair of jeans, 5 outfits for school!

spam je blog 3

Eens in de zoveel tijd geef ik je de gelegenheid om te laten weten dat je een leuke blog hebt of kent. Ik vind het heel leuk om deze te lezen en steeds weer iets nieuws te ontdekken. Spam je blog, editie 3 staat op nummer 8 in de lijst.

ontspannen doe je zo!

9, Naar aanleiding van mijn persoonlijke verhaal, deel ik één van mijn manieren om te ontspannen. Dit doe ik met een kleurboek voor volwassenen en mijn kleurpotloden en stiften van Stabilo.

banner

Op nummer 10 staat deze review van de Catrice Pure Shine Tinted Lipbalm. Een superfijne, gekleurde lipbalm.

Dat was de lijst, ik vond het erg leuk om samen te stellen. Mocht je de artikelen nog niet gelezen hebben, dan is dit je kans om daar verandering in te brengen.

Liefs, Daphne

Q: Heb jij goede voornemens voor dit jaar?

Bloglovin’TumblrFacebookTwitterPinterestInstagram

 

 

9 gedachtes over “Happy New Year!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s