Shoutout Saturday || Happiness by Beaudine

Hi! Het nieuwe jaar is nu toch al echt lekker van start en dat betekent dat we weer beginnen met een nieuw seizoen van Shoutout Saturday. Ik heb er zin en so enjoy!

Allereerst even een voorstel rondje met de eerste gast: Beaudine. Vandaag word ze hier in het zonnetje gezet!

Beaudine van Zoeren

Dit is Beaudine. Ze is 21 jaar en woont in de Randstad. Naast dat ze veel liefde heeft voor haar lieve vriend Dylan en haar hond Nola, ze is ook gek op schrijven (liefst met de hand), bakken, muziek, series, Facebook, shoppen, Blond Amsterdam en afspreken met vriendinnen! Ze is verliefd op het leven!

In maart 2015 is ze begonnen met happinessbybeaudine.nl. Elke dag vind je er een artikel over allerlei dingen die haar gelukkig maken, wat ze leert en haar passies. Maar ook DIY ( Do It Yourself), recepten, weetjes, aanraders etc.
Een heleboel dingen die ook jij misschien wel leuk vindt! Ik ben in ieder geval fan!

Yay! Nu kennen we Beaudine een stukje beter en daarom is het tijd haar een paar vragen te stellen.

– Wat vind je het minst leuke aan bloggen?
Aan het begin blogde ik 7 dagen in de week, elke avond was ik bezig met bloggen. Ik had veel minder tijd aan de dingen om mij heen. Toen ik erachter kwam heb ik het veranderd naar 5 dagen in de week en dit bevalt mij prima. Op dit moment ben ik tevreden en wil ik niks veranderen!

– Wat zou je gaan doen als je nooit meer zou kunnen bloggen?
Wauw dat is een lastige, bloggen is een belangrijk onderdeel geworden in mijn dagelijks leven. ’s Avonds wanneer er vrienden zijn en ik heb de inspiratie, kruip ik snel achter de laptop om alles in steekwoorden te typen. Dus als ik echt niet meer zou kunnen bloggen dan zou ik mij echt zo erg vervelen!

– Wat voor een artikel vind je het leukst om te maken?

Zo heb je even 😉 Ik vind DIY-projecten, recepten, persoonlijke artikelen, tips & tricks en over het bloggen zelf vind ik denk ik wel het allerleukste. Maar eigenlijk zou ik niet kunnen kiezen, over Nola (mijn hondje) raak ik bijvoorbeeld niet uitgepraat. Oeps!

– Wat voor een artikel vind je het leukst om te lezen?
Persoonlijke artikelen, DIY projecten, outfits etc. Ik denk dat je als blogger een band maakt met je lezers en dus vind ik het heel fijn als je iets meer over de blogger te weten komt.

– Wat spreekt je het meeste aan in andere blogs?
Voor mij gevoel moet het en geheel zijn. Wanneer je lay-out, profielfoto, artikelen en het stukje ‘over mij’ niet bij elkaar past, houd ik al snel op met lezen. Ik doe dan ook mijn uiterste best om ervoor te zorgen dat alles bij elkaar past. Mijn schrijfhouding en interpretatie overal hetzelfde is.

– Heb je een goede tip voor je mede bloggers?
Blijf jezelf! Zorg dat je artikelen niet te zakelijk worden, maar blijf persoonlijk! En geniet ervan! Bedenk dat je blogt als hobby en niet voor het geld!

– Wat heb je geleerd dankzij je blog?
Dat ik mezelf mag zijn en ik goed ben zoals ik het doe. Ik heb echt wel een hele hoop zelfvertrouwen gekregen. Ik bedoel ik heb echt heel mijn levensverhaal op internet gezet, maar ik ben er echt veel sterker uit gekomen!

– Wat is je favoriete blog van dit moment?

Shifra van A cup of life http://acupoflife.nl/
Femke van Younique http://youniqueblog.nl/
Elise van http://www.elisejoanne.nl/

Ik vond het erg leuk om deze vragen te stellen en vind de antwoorden erg leuk! Dankjewel daarvoor. Dan nu op naar het laatste onderdeel van Shoutout Saturday: mijn favoriete artikel.

Mijn favoriete artikel is een artikel waarin ze verschillende variaties laat zien om je mayonaise minder saai te maken. Super leuk! Ik ben dan ook van plan er binnenkort een aantal uit te proberen. Het klinkt allemaal super lekker!

Dit was ‘m dan. De shoutout van Beaudine. Ik vind haar blog super leuke en het is zeker de moeite waard haar blog eens te bekijken. Het is echt een aanrader!

Liefs, Daphne

Q: Wie wil jij graag zien in Shoutout Saturday?

Bloglovin’TumblrFacebookTwitterPinterestInstagram

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s