News Flash || Nieuwe site, lay-out en logo

Hi! Zoals je aan de titel al kunt zien gaat er zeer binnenkort een enorme verandering plaatsvinden. Wil je meer weten over hoe, wat en waar? Kijk dan gezellig verder!

Laten we bij het begin beginnen.

Ik wil al een tijdje af van mijn wordpress.com site en wil al een tijdje de overstap maken naar een eigen domein. Nu heb ik er alleen allemaal niet zoveel verstand van. Dus ik was bang dat ik allemaal verkeerde dingen zou aanschaffen etc. Maar goed, het is wel al een hele tijd mijn grootste droom. Een droom die werkelijkheid is geworden.

Want jawel, ik heb afgelopen dinsdag mijn eigen domein gekregen. Ik ben nu trotse eigenaresse van daphnelippmann.nl! Nu denk je misschien huh?! Je blog heet toch GirlCode? Dat klopt, dat heb je helemaal goed opgemerkt. Dat is namelijk meteen een nieuwe verandering en eigenlijk ook wel de grootste. Ik verander de naam van mijn blog. Het gaat nog steeds over precies dezelfde dingen, ik ga zeker door met wat ik momenteel doe en de “oude” artikelen zullen ook te vinden zijn op de nieuwe site. Maar deze ingrijpende verandering heeft meerdere redenen.

  1. Ik was toe aan iets nieuws. Mijn blog bestaat bijna 2 jaar en ik merkte dat ik het een beetje beu begon te worden.
  2. Ik was op zoek naar iets wat bij me past. En dan écht bij me past. Eerst was ik best wel tegen een blog met mijn naam daarin verwerkt. Maar ik ben de voordelen er van in gaan zien.
  3. Mijn vorige naam was niet heel erg origineel. En iets originelers dan je eigen naam is er bijna niet. Er is niemand anders die Daphne Lippmann heet.
  4. Mijn nieuwe blog kan dus zo met mij meegroeien. GirlCode is op dit moment eigenlijk perfect voor waar ik over schrijf en wat ik leuk vind. Alleen ben ik van plan nog een eeuwigheid te gaan bloggen. En laten we even eerlijk zijn, GirlCode is over 10 jaar niet zo heel geschikt meer..

Dus ja! Ik ben enorm blij dat dit er aan zit te komen. Nu ben ik nog heel druk bezig met alles overzetten, de lay-out helemaal naar mijn zin maken en nog wat andere zaakjes. Ook is iemand een logo voor me aan het ontwerpen. Ik ben dus nog niet helemaal ready, maar 1 februari lanceer ik officieel mijn nieuwe site daphnelippmann.nl

Ik ben ontzettend trots dat dit me is gelukt. Samen met een vriend van mijn ouders heb ik mijn droom kunnen verwezenlijken. Hij heeft er namelijk wel verstand van.

Ja, dit was eigenlijk wat ik je wilde vertellen. Ik ben enorm enthousiast en ben erg benieuwd wat jullie er van vinden! Let me know in the comments!!

Wil je nu wel alvast op de hoogte blijven van alle updates en highlights? Like dan de nieuwe facebook pagina of sla daphnelippmann.nl alvast op op je computer of in je bladwijzers op je mobiel!

Nogmaals, nog heel even geduld. Maar 1 februari gaan we online. Ondertussen blijf ik hier nog steeds artikelen plaatsen. Maar vanaf 1 februari zal dit stoppen, dan schakel ik over naar mijn nieuwe site. I hope you’ll like it!

Liefs, Daphne

Q: Wat vind je van deze verandering?

8 gedachtes over “News Flash || Nieuwe site, lay-out en logo

  1. Pingback: Hello? Goodbye!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s