Shoutout Saturday || xGraciously

Hoera! Het is alweer zaterdag. Dat betekent lekker weekend, heerlijk chillen en natuurlijk betekent dat ook dat we vandaag weer een blogger een shoutout geven. Vandaag is het de beurt aan Anke van xGraciously. Enjoy!

Allereerst, terwijl ik dit nu aan het typen en op zaterdagmiddag komt lekker het zonnetje door en schijnt op mijn bureau. Dat is pas genieten hihi.

Maar goed, daar gaan we het vandaag niet over hebben. Het is tijd voor Shoutout Saturday waarin we vandaag Anke een beetje beter leren kennen. Let’s go!

anke

Dit is Anke, geboren op 26 juli 2000 wat haar nu 15 jaar oud maakt. Ze woont in het mooie Friesland! Ze houdt van haar lieve vriendje, katten, make-up en bloggen. Ze blogt 5 dagen per week op haar blog xgraciously over mode, beauty en lifestyle! Haar doel is om anderen te inspireren met haar hersenspinsels.

Yay! Ik vind d’r nu al leuk! Nu we een beetje meer weten over Anke is het tijd haar een aantal vragen te stellen. Ik heb er zin in!

 – Wat vind je het minst leuke aan bloggen?
Het minst leuke aan bloggen vind ik dat wanneer je super veel tijd aan een blogpost hebt besteedt, hij soms niet bekeken wordt. Dit kwam bij mij in het begin vaak voor, nu gelukkig niet meer!

– Wat zou je gaan doen als je nooit meer zou kunnen bloggen?
Als ik niet zou kunnen bloggen, zou ik waarschijnlijk helemaal gek worden. Het is namelijk mijn grootste passie!

– Wat voor een artikel vind je het leukst om te maken?
Ik vind het artikel ‘monthly favorites’ het leukste om te maken! Ik vind het super leuk om mijn favorieten van de maand met mijn lezers te delen, zodat mijn favorieten misschien wel hun favorieten gaan worden!

– Wat voor een artikel vind je het leukst om te lezen?
Het leukste artikel om te lezen bij anderen vind ik reviews. Ik ben altijd erg benieuwd hoe anderen over een bepaalt product denken. Ook vind ik persoonlijke artikelen en OOTD’s fijn om te lezen/zien, zodat je meer te weten komt over de persoon die achter de blog zit.

wreck this journal

– Wat spreekt je het meeste aan in andere blogs?
De lay-out spreekt mij het meest aan bij andere blogs. Wanneer iemand zijn blog er niet verzorgd uit ziet, stop ik vaak meteen met lezen!

– Heb je een goede tip voor je mede bloggers?
Mijn tip is om altijd jezelf te blijven, ook op je blog. Jij bent uniek!

– Wat heb je geleerd dankzij je blog?
Dankzij mijn blog heb ik geleerd dat het goed is om mezelf te zijn en ik heb meer zelfvertrouwen gekregen, doordat ik allemaal leuke reacties ontvang over mijn blog!

– Wat is je favoriete blog van dit moment?
Mijn favoriete blog van dit moment is toch wel die van Vera Camilla. Ze schrijft prachtig en maakt veel reviews die ik leuk vind om te lezen! Ook vind ik haar YouTube kanaal geweldig.

mac lipstick

Hele leuke en interessante antwoorden. Dankjewel! Dan is het nu alweer tijd voor het laatste onderdeel: mijn favoriete artikel op xgraciously.

Mijn favoriete artikel is een artikel waarin ze tips geeft om goede content te schrijven. Ik vond het erg leerzaam en vond het vooral ook erg leuk om te lezen. Hele nuttige tips!

Dit was het alweer voor deze shoutout. Ik vond het heel leuk om dit samen met Anke te doen en ik hoop dat je haar gaat volgen en ik hoop dat je het leuk vond om te lezen!

Liefs, Daphne

En nog 16 nachtjes slapen en dan gaat mijn nieuwe site online, like nu alvast de vernieuwde facebook pagina!

Q: Wat is jouw favoriete artikel op de blog van Anke?

Volg je me al op social media? Bloglovin’FacebookTwitterPinterestInstagram

 

4 gedachtes over “Shoutout Saturday || xGraciously

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s