Gastblog || Essence thermo nail polish

Ik heb er altijd al van gedroomd dat ik nagellak had waar de kleur van veranderd. Toen ik vorige week vrijdag in de Kruidvat liep, langs het Essence schap, kwam ik daar dan toch echt de nagellak van mijn dromen tegen – oké, overdrijven is mijn vak. Zonder überhaupt naar de prijs te kijken voegde ik ‘m toe aan mijn al volle hand en liep ik naar de kassa.

Nog steeds vroeg ik me af of het wel echt ging werken. Dit is zoiets waar ik dan een hard hoofd in kan hebben. Op de achterkant staat: switches from taupe to grey. Allebei mooie kleuren, dus anders had ik in ieder geval nog een mooie kleur.

1

Ik was eerst een beetje verbaast over het ‘grey’ gedeelte. Op de dop zit namelijk een hartstikke roze sticker geplakt, waardoor ik dacht dat het een roze kleur zou krijgen. Misschien een tip voor Essence de volgende keer.

Wanneer ik het potje opende zag ik al snel dat de nagellak een hoopgevende dekking zou hebben. Dus snel ging ik mijn nagels ready maken voor de ultieme test! En ja hoor, een goede dekking. Niet in een keer gedekt, maar na twee laagjes zeker goed.

3

Eerst was het een beetje de vraag of het hielp. Ik zag niks gebeuren en was een beetje teleurgesteld. Toen ik bedacht om mijn vinger onder de warme en koude kraan te houden kwam mijn hoop terug! Ja hoor, mijn nagels kregen een andere kleur. En ook de dagen erna, vooral als ik van de fiets kwam, zag ik een duidelijk verschil tussen links en rechts óf een tof ombre-effect. Wauw! Ik ben helemaal blij. Het leukste vind ik vooral dat je je nagels nooit zat bent. Soms als je maar één kleurtje op hebt ben je op een gegeven moment de kleur zat, maar omdat deze nagellak eigenlijk steeds anders is blijft het leuk om naar te kijken.

6

Ja, ik ben zeker surprised! Wat super tof vind ik dit. Het verschil tussen de twee kleuren had ik spectaculairder verwacht (roze -> groen bijvoorbeeld) maar deze kleurencombinatie is ook wel heel erg mooi. Hopelijk komen er nog meer merken met deze uitvinding, want ik ben om!

2

Essence thermo nail polish €1,99

Heel erg bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Greets, Yvonne

Meer van mij? Ik blog zelf ook! -> http://xbyus.blogspot.nl/

Q: Wat voor nagellak zou jij graag willen?

3 gedachtes over “Gastblog || Essence thermo nail polish

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s