Shoutout Saturday || Vera Camilla

Het is weer tijd om een medeblogger in het zonnetje te zetten! En vandaag is dat Vera van Veracamilla.nl. Ik vertel iets over wat diegene precies doet, waar ze over blogt en ik stel haar een aantal vragen. Zo leer je haar een beetje beter kennen!

Benieuwd? Kijk maar snel mee!

Zoals ik al zei zet ik dus Vera van veracamilla.nl in het zonnetje.

Screenshot_2015-06-04-20-20-21-1-1Dit is  Vera Camilla. Ja, Vera Camilla is mijn haar naam. Camilla is haar tweede naam en spreek je uit als Kaa-mie-la. Ze is 23 jaar oud, geboren en getogen in Arnhem, maar sinds oktober 2013 wonend in Amsterdam.

Ze heeft behalve een passie voor beauty, schrijven en muziek (vooral R&B en Hiphop) ook veel liefde voor shoppen, lezen, social media, actiefilms en afspreken met vriendinnen. Ze is verliefd op het leven en alles wat het te bieden heeft. Live life to the fullest! Dat probeer ze dan ook echt te doen.

Vera is rode lipstick, snorrendraagster, blond met een slag, zelfspot, een harde lach, Twitter verslaafd en Drake, Aaliyah, The Weeknd en Frank Ocean fangirl, Arnhems met een errrrr, bloesjes, rokjes, jeans en sneakers.

Sinds ongeveer 4 jaar werkt ze vanuit haar kantoor aan huis full-time aan veracamilla.nl en ze vind het fantastisch. Er is niets wat ze liever doet. Ze schrijft, reviewt, neemt filmpjes op, bezoekt persevents (en filmt deze voor Mee met Vera vlogs), beantwoordt mails, pleegt telefoontjes, pakt pakketjes uit, fotografeert nieuwe producten…

Screenshot_2015-06-04-20-20-39-1-1

Dit is dus Vera in het kort. Ik hoop dat je haar een beetje beter hebt leren kennen, dan gaan we nu door naar de vragen!

– Wat vind je het leukst aan bloggen?

De diversiteit vind ik heel erg leuk. Het maken van foto’s, schrijven van artikelen, reacties krijgen, filmpjes opnemen en monteren, events bezoeken, ooglooks maken.. Het blijft leuk!

 attachment– Nooit meer bloggen of nooit meer YouTube?

Nooit meer YouTube, als ik moet kiezen. Maar het liefst zou ik het blijven combineren.

– Wat voor een artikel vind je het leukst om te maken?

Een review van make-up.

– Wat voor een artikel vind je het leukst om te lezen?

Persoonlijke blogposts en reviews.

– Wat spreekt je aan in andere blogs? Screenshot_2015-06-04-20-20-13-1

Mooie foto’s, leuke persoonlijkheid, humor in de blogposts.

– Wie is je voorbeeld op blog gebied?

De Pixiwoos! Ik wil ook zo’n kickass kwastenlijn maken.

– Hoelang duurde het voor je een beetje bekendheid kreeg?

Het duurde ongeveer een jaar of 3 voor ik bekendheid kreeg.

– Wanneer ben je begonnen met bloggen?

Ik ben in 2009 begonnen met bloggen.

Dit waren de vragen. Ik hoop dat je Vera nu een beetje beter hebt leren kennen. En dan komen we alweer aan bij het laatste onderdeel van Shoutout Saturday: mijn favoriete artikel.

Mijn favoriete artikel op veracamilla.nl is lente foto’s #11. Hierin deelt ze foto’s die ze maakte van haar week. Zo laat ze je zien wat ze heeft gedaan en wat haar bezighield. Zo stond ze onder andere op de Dutch YouTube Gathering en heeft ze twee events bezocht. Hier kun je het artikel lezen!

Dit was het dan alweer. De shoutout van Vera. Ik vond het erg leuk om te maken en ik hoop dat je het leuk vond om te lezen. Volgende week gaat de shoutout naar Esther & Elise van happilyeverafterx.

Tot volgende week!

X Daphne

Q: Wie wil jij zien in Shoutout Saturday?

Je kunt Vera volgen op: InstagramFacebookTwitterYouTube

Bloglovin’TumblrFacebookTwitter PinterestInstagram

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s