Gastblog || HEMA eyebrow pencil

Vandaag review ik voor jullie de eyebrow pencil van de HEMA. Het is een soort van dubbel review omdat ik ook ‘wenkbrauwen bijtekenen’ ga reviewen. Ik heb voorheen nog nooit mijn wenkbrauwen bijgetekend en ook nog nooit geëpileerd. Nog steeds epileer ik mijn wenkbrauwen niet, maar teken ik ze wel bij.

Het gaat om de Eyebrow Pencil nummer 12. Ik vond het best lastig om een goede wenkbrauw kleur te vinden. Ik heb namelijk nog steeds het idee dat dit potlood net iets te oranje is voor mijn wenkbrauwen.

8.1

Na de eerste keer gebruiken ben ik wel helemaal obsessed met mijn wenkbrauwen bijtekenen. Het maakt m’n gezicht net even iets sprekender. Dus dat vind ik zeker een plus!

8.2

Nu even verder naar het potlood. Op de achterkant heeft de potlood een wenkbrauw borsteltje. Erg handig en deze werkt ook goed. Het enige nadeel is dat je de potlood op z’n dop moet zetten als je je producten in een potje hebt staan. Anders gaat dit borsteltje kapot. Onder het borsteltje zit een goud vakje. Dit vind ik erg leuk, want het maakt het uiterlijk van de potlood net even iets meer speels.

8.3

De potlood zelf werkt goed. De pigmentatie is mooi en subtiel. Het enige nadeel vind ik eigenlijk dat je soms best hard moet drukken om mooi een lijntje te zetten. Verder blijft het product mooi zitten en vervaagt het niet snel. Zelfs als je met je borsteltje weer over je wenkbrauwen gaat blijft het goed zitten. De textuur laat mijn wenkbrauwen er ook niet nep uit zien, maar nog steeds heel erg natuurlijk.

8.5

8.6

Ik ben erg blij met dit potlood, alleen moet ik de volgende keer weer goed zoeken naar een betere kleur… Kan gebeuren ;).

8.4

De HEMA Eyebrow Pencil kost €2,-

Wil je nou meer van mij zien? Neem dan gerust een kijkje op mijn eigen blog: xbyus.blogspot.nl

[Hier plaats ik artikelen over dingen die mij interesseren en bezig houden. Zo vind je artikelen over nails, maar ook over mijn ervaringen met producten én dingen die ik mee maak zoals een uitwisseling.]

Greets Yvonne!

Q: Welk product gebruik jij voor je wenkbrauwen?

7 gedachtes over “Gastblog || HEMA eyebrow pencil

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s