Gastblog || Chique Nude Aztec Nails

In de gastblog van vandaag heb ik een Nail-Art tutorial voor jullie! Ik laat jullie zien hoe je heel gemakkelijk deze stoere Nude aztec kan maken. Dit design is geïnspireerd op de zomer en ook een beetje op mijn reis naar Marokko. Dit zijn namelijk de nagels die ik ‘droeg’ tijdens mijn reis. Ze passen vrijwel bij elke outfit die je draagt.

Benodigdheden:

* Base-Coat

* Nude nagellak

* Zwarte Striper

* Top-Coat

Stap 1:

Lak een Base-Coat om je nagels te beschermen en voor een goede basis voor de rest van je design.

Base coat

Stap 2:

Neem vervolgens je Nude nagellak en lak deze twee laagjes op al je nagels. Laat het goed drogen.

FOTO2

Stap 3:

Nu is het tijd voor het echte werk!

Neem je striper. Maak twee schuin lopende lijntjes aan de bovenkant van je nagel. Deze vormen samen een driehoekje. Doe hetzelfde nog een keertje, maar dan boven het vorige driehoekje. Nu heb je een open ruimte tussen de lijnen. Deze vul je helemaal in.

FOTO3 FOTO4

Stap 4:

Nog steeds ga je verder met de striper. Deze gebruik je om driehoekjes te maken onder het vorig gemaakte driehoek. Dit kan je het beste eerst even op papier oefenen voor de juiste grootte en vorm. Je begint onder het puntje met de eerste driehoek. Vervolgens maak je de driehoekjes aan de zijkant. Door in het midden te beginnen weet je zeker dat je goed uit zal komen.

FOTO5

Stap 5:

Nu maak je (net als het begin van stap 3) twee schuine lijntjes die samen een driehoek vormen onder de bij stap 4 getekende driehoekjes. Dit doe je weer met een striper.

FOTO6

Stap 6:

Als laatste maak je verticale lijntjes vanaf het bij stap 5 getekende hoekje naar de onderkant van je nagel. Door een snelle beweging te maken zullen de lijntjes rechter en vloeiender zijn.

FOTO7

Stap 7:

Vergeet als laatste geen Top-Coat te lakken als je design helemaal gedroogd is. Als je ook een beetje lakt op de op/voorkant van je nagel zullen er minder snel chips ontstaan en zo kan je langer genieten van je nagels!

En dan zijn je nagels helemaal klaar!

FOTO8

Bedankt voor het lezen en succes met het recreëren van dit design!

Mocht jij deze nagels nu hebben nagemaakt dan vinden wij het leuk om ze te zien! Je kan ze daarom delen op social media met #GIRLcodexBYME zodat wij snel jouw recreatie kunnen bewonderen!

Wil je nou meer van mij zien? Neem dan gerust een kijkje op mijn eigen blog: xbyus.blogspot.nl

[Hier plaats ik artikelen over dingen die mij interesseren en bezig houden. Zo vind je artikelen over nails, maar ook over mijn ervaringen met producten én dingen die ik mee maak zoals een uitwisseling.]

Greets Yvonne!

Vorige gastblog: Marokko outfits

6 gedachtes over “Gastblog || Chique Nude Aztec Nails

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s