What’s in my schoolbag

Hi! Vorige week had ik het er al over dat ik afgelopen maandag weer naar school zou gaan. Inmiddels ben ik dus halverwege mijn eerste schoolweek en daarom leek het me leuk om je te laten zien wat ik allemaal in mijn tas meeneem naar school. Benieuwd? Lees dan gezellig mee!

Enrico Benetti Backpack  Enrico Benetti

Dit is mijn schooltas. Zoals je waarschijnlijk al aan de foto hebt gezien, is dit een donkerblauwe rugzak van het merk Enrico Benetti.

Back 2 School

En dit is wat je aantreft als je mijn rugzak opent door middel van de rits aan de bovenkant.

Dummy

Dan hebben wie hier als eerste mijn dummy. Deze heb ik voor handvaardigheid. Hierin leg ik het hele proces van het project vast en maak ik inspiratiepagina’s. Verder teken ik er ook veel in.

Boeken voor Engels  Boeken voor Nederlands

Dan hebben we op de foto links een boekje voor Engels en mijn schrift voor Engels. En rechts hebben we een boekje voor Nederlands en mijn schrift voor Nederlands. Lekker saai haha. Wat is trouwens jouw lievelingsvak? Leave that in the comments!

Diary  Hema etui

Ook heb ik natuurlijk altijd mijn agenda en etui in mijn tas zitten. De agenda is van Blond Amsterdam en de etui is eigenlijk een make-up tasje van de Hema.

Flesje ranja Rekenmachines CASIO

Dan zijn dit de laatste spulletjes die je in het grote vak van mijn tas vind. Links zie je een flesje gevuld met aardbeienranja. En recht zie je mijn normale rekenmachine en mijn grafisch rekenmachine.

Dan gaan we door naar het voorvakje van mijn rugzak.

Notebook Phone & Earphones

Allereerst zit er in mijn voorvakje een notitieboekje. Ik schrijf ik meestal dingen in die ik niet moet vergeten om te doen. Dan zit er in het voorvakje ook nog mijn telefoon en mijn oortjes.

USB, lipstick, elastiekje Keys

En dan de laatste dingetjes uit het voorste vakje. Mij usb stick. Een elastiekje, altijd handig.. En de lipstick die ik dinsdag op had. Die is van Essence. Dan als allerlaatste vind je ook nog mijn kluissleutels in het voorste gedeelte van mijn tas.

Dan was dit alles wat er in mijn schooltas zit. Ik vond het heel leuk om dit te laten zien en ik hoop dat jij het leuk vond om te zien en te lezen.

Bye x

Q: Welke schooltas heb jij?

Bloglovin’TumblrFacebookTwitterPinterestInstagram

16 gedachtes over “What’s in my schoolbag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s