Mijn herfstvakantie

Ondanks dat het alweer twee weken geleden is dat ik herfstvakantie had, wil ik jullie toch graag laten zien wat ik die week gedaan heb. Ik heb een heleboel leuke dingen gedaan en daarom wil ik dat graag met jullie delen onder het motto: ‘beter laat dan nooit!’ Ik heb jullie heel wat te vertellen, dus lees maar snel verder!

Laten we bij het begin beginnnen! (Wel wil ik er eventjes bij zeggen dat ik niet van alles wat ik gedaan heb een foto heb gemaakt, dan zou het echt een mega lang en saai artikel worden..)

Maandag

Lunchen

Ik werd deze dag pas heel laat wakker, dus deze uitgebreide lunch met de visite die langs kwam was een lekker ontbijtje! Ook hadden we net daarvoor nog een stukje taart. Wat een feest!

Flower Power

Het zonnetje scheen heerlijk buiten! We hebben samen met de visite nog een hele tijd lekker buiten gezeten. Heerlijk! Deze bloemen staan ook nog prachtig in de bloei. Dar word ik echt blij van hihi.

Cadeautje

Van de mensen die bij ons langskwamen kreeg ik ook nog een cadeau. Gewoon zomaar, omdat ze zelf geen kinderen hebben. Heel lief, er zat geld in. Zodat ik zelf lekker iets uit kon zoeken. Echt totaal onverwacht, en het had niet gehoeven, maar wel ontzettend lief! Dankjewel hihi.

Youtube

De visite is weg en ik duik nog lekker eventjes mijn bed in om wat filmpjes te kijken op Youtube! Dat is echt een soort hobby hihi. Ik zei het gisteren in de 9e editie van Last Week’s Obsessions al, ik kan echt uren lang filmpjes kijken op YouTube. Heerlijk, ik doe het ook heel vaak als rustmomentje op de dag. Zijn er meer mensen die dat doen?

Holland's Next Top Model

Voor mijn moeder en mij was het altijd vaste prik op maandag, om half 9 voor de buis om samen Holland’s Next Top Model te kijken. Dit keer was het alweer de finale. Ik vind dat Loiza een terechte winnares is, waren er meer voor Loiza?

Goodnight!

Na al mijn social media en mail nog even gecheckt te hebben is het dan alweer tijd om lekker te gaan slapen. Goodnight! (Het scherm dat je op de afbeelding ziet komt trouwens van de app SleepCycle, hier heb ik in Last Week’s Obsessions || 8 iets meer over verteld. )

Dinsdag

Goodmoring!

Goodmoring! Het is bijna kwart over 8 en ik ben wakker hihi. Ik ga eerst al mijn berichtjes en social media af en ga dan nog wat filmpjes kijken op YouTube.

Poëzie

Verder met het poëzieverslag.. Joepie…  Verder ook voorbereiden voor de presentatie die ik hierover moet doen in de eerste SE week.

Schoolexamens voorbereiding

En nog meer voorbereidingen treffen voor de schoolexamens. Waar ik me op dat moment op richtte was Wiskunde A en Economie. De schoolexamens kwamen steeds dichter bij. Nog 1 week te gaan..

Dan nu een van de meest leuke dingen van mijn herfstvakantie: Ik heb mijn haar afgeknipt!

20150826_150214 nieuw kapsel

Links is Before en rechts is After. Ik ben er ontzettend blij mee.

Het afknippen van mijn haar was een hele grote stap om te zetten, maar tot noch toe heeft het me al heel veel goeds gebracht.

Karaoke

Liedjes zingen en dansjes doen op het feestje van Romy. Deze lieve meid is alweer 18 geworden. Het was echt mega gezellig en ik heb echt veel lol gehad. Dankjewel allemaal voor deze topavond.

Om half 12 werd ik weer opgehaald door mijn vader en ik ben denk ik zo rond half 1 gaan slapen.

Woensdag

Vandaag is de dag dat ik naar mijn tante in Westervoort ga. Hier blijf ik logeren tot zondag. Om 13.00 komt ze me ophalen.

Tas inpakken

Voordat ik weg kan is het natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk om mijn koffer in te pakken. Ik pak alle spullen die ik nodig heb en neem ook nog wat leerwerk voor de SE week mee.

We rijden samen naar Westervoort en stoppen eerst nog even langs de Appie om wat laatste boodschapjes te doen en ons avondeten te scoren.

Bedje

Dit is het bed waar ik de komende dagen in zal slapen. Ik heb de rest van de week deze kamer op zolder lekker voor mezelf!

sushi

Dinner time! Samen met mijn oom (die ondertussen ook terug is van z’n werk) en mijn tante eten we lekker sushi. Mijn lievelingseten! Het was echt heel erg lekker.

Rummikub

Terwijl mijn oom op de bank ligt bij te komen en tv kijkt, besluiten mijn tante en ik samen Rummikub te gaan doen. Lekker old school hihi. Het was wel heel leuk, ondanks dat mijn tante veel te goed was!

Bedje in

Ik duik lekker m’n bedje in. Eerst nog even whatsappen met papa en mama en nog even mijn social media checken.

Goodnight!

Goodnight!

Donderdag

Om 9 uur mijn bedje uit en aankleden. Dan naar beneden om te ontbijten en weer terug naar boven om mijn make-up enzo te doen.

Om 10.00 uur staat er namelijk iets leuks op het programma: shoppen bij de Primark met mijn tante!

Primark

De welbekende Primark tas! Ik heb een aantal leuke dingen gescoord en die laat ik misschien binnenkort nog zien in een Primark Shoplog. Ik hoop dat je het leuk vind om dat te zien!

Lunchen in de stad

Nadat we lekker hebben geshopt, waren we wel even toe aan wat eten. Het was ondertussen ook alweer lunchtijd dus zijn we ergens op een terrasje gaan zitten in het toen nog schijnende zonnetje. Heerlijk! Deze panini met zalm en roomkaas was trouwens echt mega lekker!!

Voor dat we naar huis gaan nog even langs de Jumbo om nog wat boodschappen te doen.

 Ukkie Mini us

Terwijl ik op mijn kamer een beetje aan het chillen was kwam ik deze foto’s tegen. Deze heeft mijn tante dus al die tijd bewaard. How cute is this?!

Kaarsjes aan

Lekker de kaarsjes aan. Gezellig! Rechts zie je ook het onderstel van de kaasfondue. Dat hebben we die avond gegeten. Jummie! Na het eten keken we nog met z’n drieën naar Expeditie Robinson.

Goodnight!

Goodnight!

Vrijdag

Goodmorning!

Goodmorning! Het is bijna kwart over 9 en tijd om op te staan. Vandaag gaan mijn tante en ik naar de Makro om boodschappen te doen voor zondag.

Tosti's!

Toen we terug kwamen ging mijn oom tosti’s maken voor de lunch. Aan tafel dus lekker tosti’s op smikkelen en ondertussen en film kijken op tv.

Labeltjes maken

Als zondag mijn ouders me weer op komen halen gaan mijn tante en ik samen tapas maken. Hier alvast wat voorbereiding: labeltjes schrijven voor op de tafel.

Paella

Zelfgemaakte (althans, mijn oom heeft dit gemaakt) Paella! Jummie. Ik had het nog nooit gegeten, maar het is echt heel erg lekker. Lekker veel vis erin en wat groente. Jummie jummie!

Schelpen

Wat lege schelpen uit de Paella. Ik vond het er best wel leuk uit zien hihi.

Kolonisten van Catan

Na eventjes uitgebuikt te hebben was het tijd voor een spelletje. We hebben twee potjes Kolonisten van Catan gespeeld. Ik heb twee keer verloren *snik snik*. Zijn er meer mensen die dit ook wel eens spelen?

We hebben tot best wel laat doorgespeeld en waren allemaal wel een beetje kapot. We doken alle drie lekker ons bedje in. Goodnight!

Zaterdag

Het is alweer zaterdag en ik mocht vandaag lekker uitslapen. Ik werd om 10.00 uur wakker en ben toen naar beneden gegaan om rustig wakker te worden en te ontbijten.

In bad met...

Het is ondertussen 11.00 uur en ik ga lekker in bad. Heerlijk. Op de foto hierboven staan de producten die ik heb gebruikt.

Mini-panini's

Omdat mijn oom jaloers was op onze lunch van donderdag, hebben we bij de Makro deze mini-panini’s meegenomen en wat zalm. Op deze manier hebben we de lunch geprobeerd na te maken. Zeker een geslaagde poging!

Tapas voorbereidingen

Omdat we best wel veel gerechten in petto hadden voor de tapas van morgen, zijn we zaterdagmiddag al begonnen met dingen voorbereiden en klaar maken. Dit was heel leuk om te doen!

Mosselen

Mosselen voor het avondeten. Heerlijk! Dit vind ik echt mega lekker, het leek wel feest. Jummie! Samen met wat stokbrood vormt dit een perfect avondmaal.

Kolonisten van Catan

Tijd voor Revanche! Ik heb gisteren al twee keer verloren met Catannen, dus ik wilde revanche. Uiteindelijk hebben we die avond drie potjes gespeeld en ook die heb ik alle drie verloren. Dit spel is wel heel leuk om te spelen, moet ik thuis ook echt weer vaker doen!

Goodnight!

Het is al voorbij middernacht en dus echt tijd om lekker mijn bedje in te kruipen. Slaap lekker!

Zondag

We zijn alweer aangekomen bij de laatste dag van mijn herfstvakantie.. *snik*. Gelukkig is het wel een hele leuke dag. Ik zie mijn ouders en broertje en zusje weer en we gaan tapas maken. Hooray!

Goodmoring!

Gooodmorning! Het is kwart over negen en tijd om op te staan! [Dit is btw Stefan van The Vampire Diaries op mijn achtergrond *heart eyes* ]

Lekker koken

En dit heb ik de rest van de dag zo’n beetje gedaan. Koken! Alle hapjes en gerechtjes voor de tapas klaarmaken. Alles opdienen op de grote tafel. Ik vond het echt heel erg leuk om te doen!

tapas

TADAAAAA! Het eindresultaat 🙂 Ik ben heel tevreden, hier hebben we twee dagen keihard voor gewerkt. Het was heerlijk en heel het gezin heeft lekker kunnen smullen van alle lekkere dingen. Het was het harde werken zeker waard!

Nadat we lekker op ons gemakje hadden gegeten, hebben we nog een hele tijd bijgekletst en toen was het toch echt tijd om weer naar huis te gaan. Ik moest de volgende dag ook weer gewoon naar school..

Goodnight!

Een beetje later da gepland lig ik in mijn bedje, maar gelukkig kan ik lekker gaan slapen. Welterusten!

Dit was het dan! Mijn herfstvakantie, ik vond het heel erg leuk om dit aan jullie te laten zien. Ik heb de foto’s met heel veel plezier gemaakt en ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden als ik!

Liefs, Daphne

Ook leuk om te lezen: Plog || 15 oktober ’15

Q: Heb jij nog leuke dingen gedaan in de herfstvakantie?

Bloglovin’TumblrFacebookTwitterPinterestInstagram

5 gedachtes over “Mijn herfstvakantie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s